Dalgıç Pompa Şamandıra Bağlantısı

Neden illa bu şekilde, Mekanik şamandra kullan, Hem uygun hem Elektrik derdin kalmaz. Mekanik şamandra açıldığında Hattaki basınç düşer, Basınç transduseri kontaktörü çektirir Pompan çalışır..
Transdüser algıladığı enerjiyi başka bir enerji birimine çeviren elemanlardır. Bu sistem için transdüser aşırı maliyetli bir çözüm olur.
Ayrıca basınç kontrolü söylediğiniz şekilde yapıldığında sorun çıkartma ihtimali çok yüksek. Kesinlikle olmaz diyemem ama arıza çıkarma ihtimali çok yüksek. Ayrıca pompanın durkalk yapmasını göze aldığınızda kullandığınız dalgıç pompanın kuyudan çekilmesi tamiri ve yeniden kuyuya salınması için harcanacak yüksek maliyeti de hesaba katmalıyız.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.

Forum istatistikleri

Konular
128,399
Mesajlar
917,270
Kullanıcılar
450,291
Son üye
elifaras

Yeni konular

Geri
Üst