Forumda Mesaj Yazmadan Önce Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat

Site Yetkilisi
Yönetici
Site Yetkilisi
Katılım
19 Şub 2006
Mesajlar
1,606
Puanları
581
Yaş
42
Konum
izmir
FORUM KULLANIM SÖZLEŞMESİ


Genel Forum Kuralları
_________________________________________________

Bölüm 1

Kanuni Yükümlülükler.


1.1 ) Foruma eklenmiş olan programlar, dökümanlar ve dosyalar eğitim amaçlıdır. Ticari amaçla kullanılamaz, kullanılması durumunda doğabilecek yasal sorunlardan dolayı forum yönetimi sorumlu tutulamaz.
1.2 ) Kontrolkalemi.com sadece yer sağlayıcıdır, yazdığınız yazılardan ve açtığınız konulardan tamamen siz sorumlusunuz. KontrolKalemi.com olarak hiçbir hukuksal sorumluluk kabul etmiyoruz.
1.3 ) Forum üzerinde paylaşılan devreler, yazılım kodları, fikir ve konu içeriklerini uygulama esnasında oluşan maddi, manevi zararlardan KontrolKalemi.com ve forum yönetimi sorumlu tutulamaz.
1.4 ) Tam sürüm program paylaşımı yasaktır, crack, keygen, serial, patch, lisans dosyaları ile birlikte program paylaşımı yapılmaması önemle rica olunur. Kurallara aykırı paylaşımlar her ne kadar tespit edildiği taktirde derhal silinse bile Kontrolkalemi.com hiçbir yasal sorumluluk kabul etmeyecektir. Her üye kendi mesajlarından sorumludur.
1.5 ) Forumumuzda telif hakları ile korunan sinema filmi, dizi ve mp3 dosyalarının paylaşılması yasaktır.
1.6 ) Türkiye Cumhuriyeti Kanun ve Nizamlarına aykırı davranışlarda bulunmak ve Türk Milletinin örf, adet ve geleneklerine uygunsuz hareketlerde bulunmak yasaktır.
1.7 ) Türkiye Cumhuriyetine, kişilere, kurumlara hakaret etmek veya argo kelimeler kullanmak kesinlikle yasaktır.


Bölüm 2

Üyelikler ve İmzalarınız


2.1 ) Kullandığınız kullanıcı isimleri KontrolKalemi.com'undur. Site Yetkilileri kullandığınız kullanıcı isimlerini sebep belirtmeden silebilir ve/veya yasaklayabilirler ya da değiştirebilirler. Bu konuda hiç bir hak talep edemezsiniz.
2.2 ) Kullanıcı isimlerinizin; Reklam, cinsellik, mail adresi, dini, siyasi veya hakaret anlamlı ifadeler içermesi yasaktır.
2.3 ) İmzalarınıza forumun yapısını etkileyecek kadar büyük boyutlu resimler, reklam, cinsellik, siyasi veya dini içerikli yazılar, hakaret, şiddet kin ve nefret içeren ifadeler, telefon numaraları, mail ve anlık mesajlaşma programlarının adreslerini eklemek yasaktır. Site Yetkilileri imzalarınızı sebep belirtmeden silebilir veya değiştirebilirler. Bu konuda hiç bir hak talep edemezsiniz.
2.4 ) Kullanıcı resimlerinize reklam, cinsel obje, siyasi ve dini resim, küfürlü yazıların geçtiği resimleri koymanız yasaktır.


Bölüm 3

Konular ve Mesajlaşmalar


3.1 ) Burası bir forum sitesi olduğu için açtığınız konular siz konuyu açtıktan sonra uzun süre diğer kullanıcılar tarafından görüntülenmekte ve konu ile ilgili çeşitli sorular veya sorunlar dile getirilebilmektedir. Lütfen açtığınız konuları takip ediniz.
3.2 ) Bir konu açmadan önce mutlaka forum içi arama özelliğini kullanarak açacağınız konunun aynısının forumda olup olmadığını kontrol ediniz. Aynı konuyu birden fazla bölüme ya da birden fazla sayıda açmayınız.
3.3 ) "Bakar mısınız, Yardım, Bakmayan kalmasın, Lütfen Yardım" gibi başlıklarla konu açmak yasaktır. Başlık bir konunun özeti niteliğinde olmak zorundadır. Lütfen konu açarken başlık seçmeye dikkat ediniz.
3.4 ) Sırf büyük harf ile yorum yazmak yasaktır. Sırf büyük harf ile konu başlığı açmak yasaktır.
3.5 ) Küfürlü başlık ile konu açmak ve küfürlü mesaj yollamak kesinlikle yasaktır.
3.6 ) Burası mesleki gelişim platformudur burada siyasi parti propagandası, din, ırk ve spor tartışmaları yapılamaz.
3.7 ) Düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz. Gereksiz yere yabancı kelimeler kullanmak ya da yabancı cümleler kurmak yasaktır.
3.8 ) Forum içerisindeki bölümlerde alakasız konulara alakasız mesajlar yazarak tartışma ortamı çıkarmak yasaktır.
3.9 ) "+100 +10000" türü forum kirliliği yapan mesajlar yollamak yasaktır.
3.10 ) Üst üste aynı konuya mesaj atmak yasaktır. İlave etmek istediğiniz yazıyı son mesajınızı düzenleyerek ekleyiniz.
3.11 ) Kazanç elde etmek üzere site reklamı yapmak, Türkçe içerikli mesleki forum reklamları yapmak, forumlara üye çekme amaçlı konu açmak, reklam amaçlı özel mesaj göndermek yasaktır. Bu yasağa aykırı şekilde davranan üyeler forumdan süresiz olarak uzaklaştırılır.
3.12 ) Mesajlarınıza forumun yapısını etkileyecek kadar büyük boyutlu resimler, reklam, cinsellik, siyasi veya dini içerikli yazılar, hakaret, şiddet kin ve nefret içeren ifadeler, telefon numaraları, mail ve anlık mesajlaşma programlarının adreslerini eklemek yasaktır. Mail ve telefon numaraları sadece seri ilanlar bölümünde yayınlanabilir.
3.13 ) Açtığınız konuları ve attığınız mesajları, Site yetkilisi ve/veya Yöneticilerin sebep belirtmeden silmeye, kaldırmaya yetkileri vardır. Bu konuda hiç bir hak talep edemezsiniz.


Bölüm 4

Genel Kurallar


4.1 ) Forum üzerinde 1 gerçek kişi sadece 1 kullanıcı adı kullanabilir.
4.2 ) Genel forum kurallarına ilaveten her bölümün kendine özgü kuralları veya şablonları olabilir. Belirli bölümlere özgü olan bu kurallar ve şablonlar ilgili bölümlerde yayınlanmaktadır.
4.3 ) Yukarıdaki kurallara uymayan üyelerimiz forumdan süreli olarak uzaklaştırma cezası alacaktır. Israrla forum kurallarına uymadan devam edenler forumdan tamamen uzaklaştırılacak veya üyelikleri iptal edilecektir.
4.4 ) Site kuralları değiştirilebilir ya da yeni kurallar eklenebilir. Eklenen veya yenilenen her kural geriye dönük işleyebilir.
4.5 ) Kuralları okumamak, uymamak için bahane sayılamaz. Burada bulunan her üye bu kuralları okumuş varsayılır.

_________________________________________________

KontrolKalemi.com Forum'a üye olduğunuz andan itibaren yukarıda yazılan kuralları kabul etmiş sayılacaksınız.


Üyelik İptali:
Forum üyeliğinizi ve mesajlarınızı istediğiniz zaman silemezsiniz. Uzun süre foruma giriş yapmayan üyelerin üyelikleri zaman zaman yapılan bakımlarda otomatik olarak silinir.




Bu kurallar dahilinde Elektrik, Elektronik, Otomasyon, Kumanda Sistemleri ve Teknik konular hakkında fikirlerinizi özgürce konuşabilir, tartışabilirsiniz.

KontrolKalemi.Com Forum Yönetimi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
127,871
Mesajlar
913,213
Kullanıcılar
449,461
Son üye
evenzhou

Yeni konular

Geri
Üst