Suçlu monofaze beslemeli UPS mi?

EyvAllah tabii , kalitesiz ürünler problemleri de beraberinde getirir.Ben UPS firmasında ulaşıp uygun reaktör tavsiyesi alamadım...

UPS hangi marka? Bende UPS'de üreten bir firmada çalışıyorum da!..:D
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
UPS hangi marka? Bende UPS'de üreten bir firmada çalışıyorum da!..:D

UPS firması hakkında bilgi verilmesi yanlış olur. Normal şartlarda UPS'lerde hazır olarak endüktif reaktör bulunmalıdır. Maalesef üretim maliyetlerinin düşürülmesi konusu ve rekabet ortamından dolayı bu yapılmamaktadır. Şu veya bu marka diye açıklamak doğru olmayacaktır.
 
Pardon ama Reaktif rölelerde marka veriyorsunuz da UPS de neden marka vermiyorsunuz. sonuçta oda bir cihaz. Burası eğer bir mesleki yardımlaşma platformu ise şunuda unutmamak gerekir ki tüm arkadaşlarımızı bekleyen sorunlar yada çözülmüş sorunları tekrar tekrar çözmeye uğraşıp amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok sanırım. bu örnek PLC markalarından veya motor sürücülerine kadar büyütülebilir.

Yanlız burada bizim amacımız bağcıyı dövmemek, üzüm yemek.
 
Sayın tossun2008


Bahsettiğiniz ürün kalemlerinde marka tavsiyesi yapılmaktadır. Şu ürünü tavsiye ederim, şu şu özellikleri var demek sorun değil. Meslektaşlarımızın bilgilenmesi, bilinçlenmesi açısından da güzeldir.

Fakat şu ürünü almayın, bu ürünün böyle böyle kötü özellikleri var demek yanlış olacaktır. Yasal olarak böyle bir ithamda bulunmak; firma kalitesinin düşürülmek istenmesi, küçük düşürülme, karalayacı vb. çerçevelerden dolayı yasaktır.
 
Kesinlikle amacımız dediğim gibi bağcı dövmek değil. üzüm yemek. her ürünün iyi ve kötü özellikleri vardır. bizde kendi ürünlerimizin iyi ve kötü yönlerini tabiki bilirim. başka marka ürünün özelliklerinide üreticisi bilebilir en iyi şekilde, onada bizim laf söylememiz yanlış olur. bu arada arkadaşımız ups firmasını aramış hiç bir bilgi alamamış acaba bunu bizim cihazmı da bizimkilerde problem var tabi onuda anlamak istemiştim. yani bir bakıma otokontrol.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar her şeyde marka veriyoruz da ups lerde neden vermiyoruz.Amaç karalama olmadıktan sonra bilgilendirme açısından söylenmesi dha iyi olur kanımca.
 
o zaman zaten öyle UPS leri diğer projelerimizde kullanmayı için düşünmek lazım. işlerini ciddiye alanlarla çalışmak gerekir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,751
Kullanıcılar
449,973
Son üye
sfc16

Yeni konular

Geri
Üst