Entes RG3-12C ilginç sorun

1kademade 1var kondansatör arızalıysa saglıklı ölçüm yapmaz 1,kademeye en yüksek degeri koysan daha iyi olurbahsetigin role işlemini 1.kademeden yapar 5kvarlık kondansatöürü koysan daha iyi olur sürekli devreye girip çımıyacagı için daha az bozulacak ölçümün saglıklı olacak
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
s.n etirmikçi kondansatör dizilimlerinize baktım akım trafolarınız eğer 100/5 civarında ise ilk kademe trifaze ve en az 5 kvar civarında olması lazım eğer daha küçük kondansatör takarsanızz beyin sapıtık çalışıyor entes c/k ayarını tam yapamıyor benim en son kurduğum yer altı katlı mobilya mağazası yükler dengesizdi ilk kademem 1 kvar trifaze kondansatördü değerlerim hep 1000 di ama sistemin kondansatör ihtiyacı vardı reaktif yazıyordu. bende son kademelere attığım 5 kvar trifaze kondansatörün olduğu kademeyi beynin üzerinden birinci kademe olarak değiştirdim auto menüsünden otomatik kontrolü açık duruma getirdim ki fabrika çıkışı " on " konumundadır. beyin kontrolünü yaptı ilk kademeyi aldı sonra bütün gerekli kondansatörleri çekti. demek istediğim ilk kademe olabildiğince büyük ve trifaze kondansatör olması gerekiyor entes rg3-12c/cs beyinlerde birde böyle deneyin belki sorununuz çözülür. eğer çözülürse paylaşım yaparsanız sevinirim iyi çalışmalar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst