Sizce En İyi Pense Hangisi?

izeltaş derim bende
 
ben her ne kadar elektrik sektöründe şuan çalışmasamda evimde 13-14 yıldır Alman malı STALLION diye bir marka kullanıyorum. en güzel özelliği sapı. çok kalın. Piyasada bulunabilir mi bilmiyorum.
arkadaşlar şunu da belirtmek istiyorum. Pense elektrik işlerinde elimizdir. onun için kaliteli bir marka kullanılması gerekir diye düşünüyorum. Bir arkadaş 1 milyoncularda satılan penselerden kullanıyorum ve 1600 kva 'da bile bir şey olmadı demiş. Allah göstermesin daha kötü şeyler de olabilirdi. mesela üniversitede elektrik hocam anlatmıştı. bir gün stajdayken kablolarla uğraşıyormuş sanırım yüksek amper geçen bir kabloya dokunduğu gibi pensenin ucu bisküvi gibi kırılmış. öyle sert bir müdahalede etmemiş. kullandığı markayı söylemişti ama hatırımda kalmamıştı. ama dandik bir pense olsaydı şuan hayatta olmazdım diyor. Yani diyeceğim şu ki izeltaş olsun knipex olsun daima kaliteli şeyler kullanın. izeltaş 'da knipex'de 30-35 tl arasında ve hepsi de ömürlük ürünler 3-5 liradan kısmayın yani. ben her iki penseyi de uzun süreli kullanmadım. açıkçası yorumlardan dolayı knipex iyi diye düşünüyorum. ama benim tercihim izeltaş çünkü yerli malı oluşu. başka bir nedeni yok.
 
nerde o eski knıpexler......yalan oldu......
 
Gedora pense kullanıyorum. hafif ve kullanışlı.İzeltaş da kullansdım ama biraz kaba geliyor ele
 
knipex ( 12 yıldır pensesini kullanıyorum çizik yok... bir kısa devre izi hariç :D )
 
Ben Fiyat olarak yüksek olabilir ama Würt Marka Pense en ideal olanıdır.Kendim kulandığım içim bu yorumu yapıyorum.tercih kullanıcıya göre değişebilir.
 
arkadaşlar abartısız 20 yıldır knpex in pensesini kullanıyorum 1 defa faz nötür arasın da kısa devre yaptı pense üzerin , de dış kısmı oyuldu ama çene kısmı hala kılı kesiyor..izeltaşın yıldız tornavidaları yaramaz karga burnru ve yan keskiside yaramaz ben kulanıyorum verdiğim paraya değmedi izolasyonu çıktı yankeskinin ....yerli malını desteklemek isteğindeyim ama olmuyor .....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,426
Mesajlar
917,523
Kullanıcılar
450,343
Son üye
ibrhm_k

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst