Kaçak akım rölesi durmadan atıyor yardım

legrand ,merlin,moeller gibi bir marka ile değiştirmeni tavsiye ederim
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
sallamayın. her şeyin bir kaçak akım değeri vardır. Röle atıyorsa kaç tane linyeyi besliyorsa onu yarıya düşür. yani 2. bir röle tak. Avrupada bir daire içinde ıslak mekana 1 tane ayrı takılıyor.
 
pasifik rolenin genel huyudur bu legrand ,merlin,moeller gibi bir marka ile değiştirmeni şiddetle tavsiye ederim.

legrand ,merlin,moeller gibi bir marka ile değiştirmeni tavsiye ederim


arkadaşım merhaba
yukarıdaki arkadaşların görüşlerini aynen destekliyorum.çin menşeili kaçak akım rölelerinden kesinlikle sonuç alamazsınız.kullanılmasını doğru bulmuyorum.özellikle rezistans olan yerlerde çin menşeili kaçak akım rölesi sürekli kullanıcıları aldattığına şahit oldum.
kolay gelsin
 
Son düzenleme:
Ben de katılıyorum, kafasına göre 10 saniyede veya 10 dakikada bir atan, kendinden sonraki tüm sigortalar kapatıldığı halde gene de tutmayan çin malı röleler gördüm. Bunu yapan rölelerin işlerini yapmaları gerektiği zaman da yapıp yapmayacakları belli olmaz sanırım.
 
peki bu rolelere neden tse veriliyor anlamak zor?
 
peki bu rolelere neden tse veriliyor anlamak zor?
arakadaşım merhaba
bende hala anlamış değilim.nerede karşılaşırsam söküp yerine orjinal ürün takıyorum.esas sorun ülkemizde, parayı basan istediği sertifikayı alma imkanına sahiptir. yani bu durum düzelmedikçe işin içinden çıkmak zordur.
kolay gelsin
 
peki bu rolelere neden tse veriliyor anlamak zor?

TSE' deki sorumlu kimselerim kak rölesinin nasıl çalıştığı hakkında bilgi sağibi olduğunu sanmıyorum Sayın Rezistans... O yüzden piyasada TSE belgeli bir sürü kalitesiz malzeme dolaşıyor. Yada bizim TSE' nin standartları çok düşük.

Saygılar.
 
parayı veren düdüğü çalıyor yani doğru söylüyorsun slm
 
evt arkadaşlara katılıyoum bu sorun bizde de vardı. kaçak akım rölesini değiştiridik düzeleldi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…