en iyi konpanzasyon rölesi sizce nedir

İllerde hastahaneler birliği ihaleye çıkar herkes fiyatını verir kimde kalırsa reaktif rölesini kullanır.mesala biz elektropan kullanmıştık. orası resmi daire statüsündedir marka yazamazlar.
Son 4 yıla kadar bizde çok sayıda Kael varkombi taktık onunda menüsünü çok iyi tanırız ama gepa gibi değildir. Şunu unutmayalım kesinlikle herkes kullanmasını rahat yaptığı ve performansı fiyatı çok iyi olan cihazları kullanır.Bizim düşüncemiz ise SAĞLIK BENİM, KÖY MUHTARIN olsun düşüncesidir.
Genelde reaktif röleler birkaç grupta toplanıyor bazıları menüleri direk ekranda bazılarıda menülerle gösteriyor.

şartnameyi de ben yazarım, ona göre şartname yazarım. mühendis olmayan hastanelerin çoğu ceza yediğinin farkında değil. adamlar 1 sene boyunca yaklaşık 100.000 tl ceza yemiş kimse farkında değil, tedaş uyarmamış. hastanede çalışan elektrikçiler partiden yollanma, anladıkları yok. göreve başladığımda ilk gördüğüm bu oldu.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Açıkçası 1 yıl önce bu konu açılsa idi bende gepa veya entes derdim.fakat son zamanlarda fikrim değişti. artık dostlarıma ben kael var kombiyi öneriyorum.sonra da gepa.tense ve entes ama şimdilik favorim kael. herkese hayırlı günler.
 
Varkon röleyi denme amaçlı size gönderelim tornavida kullanan kolunuzu yormaz röle bağalantıları kendisi düzeltir.

saygılar ( Özelden adres yazarsanız numune çıkışı yaptırayım size)

Sayın varkon merhabalar
Biraz önce forumu incelerken Sizin verdiğiniz cevapda deneme amaçlı size gönderelim tornavida kullanan kolunuzu yormaz röle bağlantıları kendisi düzeltir demişsiniz kafama şu takıldı birkaç reaktif rölede akım uçları ters ise röle otomatik olarak düzeltiyor Ama sizin röleyi yörede sıkıntı olmasından dolayı kullanma klavuzlarını incelemedim.
Şimdi akım trafosu R fazında k ve l uçları ters ve bu faza gelmesi gereken R fazı yerine S fazı bağlıysa bunu nasıl düzeltiyor.
 
Sayın amasyalı çaprazlama olmadığı sürece K-L Uçları ters olsa Gerilimler farklı olsada röle mikroişlemcide bu hesapları yaparak gerekli düzeltmleri yazılımsal olarak yapar ve doğru şekilde çalışmayı sağlar.
 
Sayın Varkon gercekten Teşekkür ederiz. bir art niyet düşünmeyiniz saygılarımla
 
rica ederim, elbetteki biz imalatcıyız siz kullanıcılardan gelen her soruya cevap vermek ürettiğimiz ürünlerin daha iyi anlaşılabilmesi için önem arzetmektedir. hayırlı işler dilerim.
 
en iyi röle bana göre ustadır kompazasyonda kademe sayısı ve dizimi yüke göre ayarladıktan sonra hangi röleyi kulanırsan kullan çok şey değişmez
 
Sayın amasyalı çaprazlama olmadığı sürece K-L Uçları ters olsa Gerilimler farklı olsada röle mikroişlemcide bu hesapları yaparak gerekli düzeltmleri yazılımsal olarak yapar ve doğru şekilde çalışmayı sağlar.

Sn. Varkon." Çaprazlama "dan kasıt,kabloların,bükülü halde olması halimidir?
 
L 1 Fazına ait akım trafosu uçlarından mesela K ucu ile Lz Fazına ait L uclarının L3 fazına bağlanması gibi bir olay oluşması
 

Forum istatistikleri

Konular
128,215
Mesajlar
915,868
Kullanıcılar
449,996
Son üye
Serhan10

Yeni konular

Geri
Üst