Türk Telekom sınavları

sword61

Üye
Katılım
22 Eki 2009
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
36
Arkadaşlar acaba Türk Telekomun mühendislik için yaptığı işe alım sınavında ne tarz sorular soruldugu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
 
sınavın tam olarak ne zaman olacağını biliyormusun
 
Arkadaşlar acaba Türk Telekomun mühendislik için yaptığı işe alım sınavında ne tarz sorular soruldugu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

sitesinde birşey yazmıyor..üstelik ie 6 ve yukarsı diye aptalca bir uyarıda veriyor.sınav olacak mı bilen varsa yardımcı olabilir mi?
 
Arkadaslar sinav olacak mi diye sormadim suan zaten sinav falan yok.Ben sadece ne tarz sorular sorduklarini bilen var mi diye sordum
 
Benim bildiğim mesleki olarak çıkan sorularda Haberleşme elektroniğiyle ilgili soruların olduğu
 
Ben 2008 de giren biri olarak sorulan sorulardan bahsedeyim.Soruları iki kısma ayırıyorum.Genel yetenek ve mesleki bilgi soruları.Genel yetenekte daha çok zeka düzeyi ölçmeye yarayan sorular.Mesleki sorularda ise elektrik-elektronik mühendisliğinde gördüğün tüm dersleri genel geçer bir şekilde tarama yapıyor.Laplace dönüşümünden nümerik analizi,devre teoreminden programlamaya kadar nerdeyse tüm dersler ile ilgili sorular vardı.Soruları benim girdiğim sene anadolu üni. hocaları hazırlamıştı.herhalde mühendislik derslerinin genel bir taramasını yapıp soru hazırladılar.Eğer sınav olacak ve gireceksen mühendislik bilgilerini şöyle bir gözden geçirmelisin.Üniversitede okutulan bilgiler.
 
turk telekom her sene sonu belirlenen insan gücü planlaması doğrultusunda eleman alıyor... detaylar turktelekom/insan kaynaklarında:)
 
Bu sınava teknik egitim mezunları girebiliyor mu peki?
 
saolsun dehause arkadaşımız yazılı sorulardan bahsetmiş mülakata giren arkadaşlar varsa orada ne soruyorlar bizi bilgilendirebilir misiniz?
 
dehause ye katılıyorum. ayrıca ekleyeceklerimde var.
genel kültür ve yetenek soruları var ve mülakatta ise mesleki konular ile ilgili sorular sorulur sabit soru yok , her şekil sorulara maruz kalabilirsiniz örneğin , sosyal aktivitelerinizde sorulabilir. sorulan sorulara kesin net ve olumlu cevaplar verin ikna edici olun problemi en iyi ve en kısa şekilde çözme kabiliyetinize bakarlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,733
Kullanıcılar
449,965
Son üye
Pentium55

Yeni konular

Geri
Üst