Türk Telekom ne yapar?

Katılım
1 Haz 2014
Mesajlar
50
Puanları
1
Türk Telekom nedir?Türk Telekom ne yapar?Soruyu tüm samimiyetimle soruyorum.Cevap yaparken objektif ve öznel yorumlar yapabilirsiniz.
 
TT de Network muh olarak 4 sene calıstım. En onemli iki iş kolları; İnternet saglayıcı ve telefon operatoru. Telefon ve internet altyapı kurulumu ve yönetimi yapar.
 
insanları başka saglayıcılara yönlendirmek için elinden geleni yapar en üst fiyatı çeker ondan sonrada hattında bir sorun olduğunda geri gelesin diye arızaları sallarlar :D:D:D bana internet için telekom hattıyla baglantısı olmayan bir yol önere bilirmisiniz türkcell wınn yada wodofone wodem kullananlar tavsiye edermi acaba..
 
Telekominikasyon isi yapmasinlarda ne yaparsa yapsin kaldirim yapsalar yamuk olur resim yapsalar anca ocu cizerler
Mecburen ttnet kullaniyorum ayni zamanda avea abonesiyim bunlara ettigim kufurlerden cehenneme gidecem

Yazacak o kadar cok simintim varki tt dan hakaret etmeyiyim diye yazmiyorum
 
3 yıl önce internetımı telefonumu kapattım telekomdan 6 ay fatura gelmeye devam ettı en sonunda gıttım yetkılı mudure benım borcum varmı dedım yıne 25 tl çıkarmışlardı ödedım makpuzuyla aynı şahısa gıttım bana borcu yoktur dıye tarafınızdan yazı verın dedım vermedı bende gazetecı arkadaşlarım vardı telekomdayım boyle bır durum var haber olacak konu gelebılırmısınız dedım sağolsunlar kırmadılar yetkılı mudur durumu gorunce 180 derece çark ettı telekomda herhangı bir borcu yoktur yazılı belgeyı muhurledı verdı yınede haber olmaktan kurtulamadı ama
 
Ülkeye ve diğer firmalara kurımlara hiç bir şey yapmadan havadan gelir sağlayan sabit ücret ilhamını (hançerini, kazığını) verdiler. Vatandaş olarak bizler itraz ettikçe meclisi sıkıştırdılar ve yasa olarak soygun resmileşti!
 
Burda yazılanların hepsi doğru, organizasyon çok büyük fakat onu yönetenler malesef o vüyüklükte değil! Superonline bazı büyük şehirlerde kendi altyapısını kurdu ve gerek cihazları gerekse Network mimarisi daha iyi varsa olduğunuz bölgede onu seçin, winn yada muadili kablolu kadar asla iyi olamayacak. Kablosuz ortamda veri taşımak daha zor, direnç ve kayıplar fazla .
 
Türk kelimesnin sömürülmesi diye düşünüyorum.Satış yapılırken isim hakkındaki Türk satışı yapılmamış fakat hala kullanılıyor bununla ilgili yargı da davalar olduğunu duydum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst