Kapasitif ceza için şönt reaktör

kurut09

Üye
Katılım
26 Haz 2019
Mesajlar
33
Puanları
1
Yaş
30
Arkadaşlar merhabalar.Bir sorum olucak.Bir tesisimiz var içinde iki adet 55 kw motor bulunuyor.Ayriyetten iç aydınlatma için 10 adet 50 watt led projectör bulunuyor.Dış aydınlatma içinde 10 adet 125 watt ampül var.Birde 2 kvar ups,18000 lik klima ve bilgisayar var.
Tesiste motorlar çalışmıyor suan.Uzun bir süre çalışmayacak.Motorlar haricindeki hersey 7/24 çalışıyor.Bu yüzden kapasitif ceza geliyor.Bu ceza için ne yapmalıyım.şönt reaktör hakkında cok fazla bilgim yok.Ortalama fiyat olarak ne cıkar.Tesiste suan hali hazırda bulunan bir adetr kompanzasyon panosu bulunuyor fakat kapasitif yürüdüğü için devreye girmiyor.Şönt reaktör dediğimiz olay direk var olan komp panosuna mı giriliyor yoksa ayrı olarak kendi sürücüsüylemi bağlanıyor bilgi verebilecek olan var mı. Özellikle maliyeti hakkında.
Şimdiden herkese teşekkürler.İyi çalışmalar.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Sayacınızın 8.8.0 değerinin 1 saatlik ( 24 sa-
at daha sağlıklı ) farkı ( çarpan varsa,onun-
la çarpılacak ),şönt reaktör değerinizdir.EN-
TES,GRUP ARGE web. sitelerinden fiyarlara
ulaşabilirsiniz.Reaktörü,ayrı bir kontaktörlü
devreden ( termal kontak,kontaktör devresi-
ne girecek şekilde ) ve kompanzasyon akım
trafosundan önce beslemelisiniz.Tarifi anla-
madıysanız,bu işi bilen bir elektrikçi bulun.
 
Gruparge nin SVC modeli ve endüktif yük sürücüsüyle sorununuzu çözebilirsiniz SVC ve endüktif yük sürücüsünün özelliği sistemin ihtiyacı kadar reaktif güç sağlayarak sistemin kompanzasyonunu yapar
@sami inci abinin söylediğini de yapabilirsiniz bu sabit olarak yapılır ama SVC,endüktif yük süürücüsü ve şönt reaktör bu işlemi otomatik olarak kendisi yapar
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst