Inform 1000Va Online Interaktif UPS Arızası

useryok

Üye
Katılım
18 May 2007
Mesajlar
3
Puanları
1
Merhaba,

Inform 1000Va Online Interaktif UPS i yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. Akü durumları normal. Ancak cihazı açtığımda akasındaki egsoz fanı çalışıyor, cihazda birkaç saniye sonra öndeki bütün ledler yanıp sönüyor. Cihazı power switch den kapatsam da çalışmaya devam edyor. Tabii bu ledlerin yanıp sönmesi devam ediyor. Bir süre sonra cihaz kendine geliyor. Normal çalışıyor. Ancak yine çalışırken bir süre sonra aynı sorunu yapıyor. Bu ledlerin yanıp sönmesi anında çıkış voltajı 0 oluyor. Bu sorun neden olabilir.

Not: Elektrik elektronik bilgim vardır. UPS tarafında fazla tecrübem yoktur.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Sürücü devresinde problem var gibi gözüküyor..açıp bakın gözle görülür bişey varmı.yoksa yenisiyle değiştirin.büyük ihtimal sorun bu
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,880
Kullanıcılar
449,999
Son üye
Samidmrr

Yeni konular

Geri
Üst