Anladığım kadarı ile iki adet küçük fan ve 1 adet sizin büyük hacimli fanınız var, bu tarz cihazların küçük fanları yüksek devirli ve sesli dönüyor, elinizde imkanınız var ise küçük fan yerine en az 12cm gibi fanları farklı noktalardan takarak çalıştırmanız, PC fanları bu konuda çok iyiler.
Küçük fanları değiştirmek yerine, büyük fan sürekli çalışır halde küçükleri ise ısıya duyarlı bir sistem yapıp ısınınca fanları devreye alıcak şekilde ayarlamanız çok daha işlevsel olur.
Kendi evde kullandığım a-b class oto anfisinin 8ohm hoparlörlerini (seri bağlı iki hoparlör) bir tane hoparlörünü iptal edip 4ohmda kullanmaya başladıktan sonra dış aliminyum blok el değmeyecek seviyelere çıkmaya başladı, zaten bu sebepten 8ohm yapmıştım kabinleri, 2ohm da yumurta pişebilir anfinin üstünde.
İçine 8 veya 12cm fan sığdırmaya çalışacagım ben de. Aktif düşündüğüm mevzu olduğu için yazma gereği hissettim.