Tunçmatik UPS - KGK Arızası (Tecrübelilerden Yardım Talebi)

Yiğit akü de iyi bir markadır, umarım ilk orijinal aküsündeki gibi sizi fazla üzmeyecektir. Netten online satın almamanız daha iyisi olur, akünün orijinal ağırlığını elde hissederek satın almak bence daha isabetli olur. TTech konusunda çok haklı olabilirsiniz, benim 5 yıl önce satın aldıklarım fason üretimli olmayıp gerçek kalitedeki akülermiş demek ki, çok, büyük ihtimalle. Kolay gelsin.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Netten online satın almamanız daha iyisi olur, akünün orijinal ağırlığını elde hissederek satın almak bence daha isabetli olur.

Çok haklısınız. Corona olmasaydı Karaköy, Sirkeci vs... gezip tarardım. Ama şu an bırakın öyle kalabalık yerleri gezmeyi, evden çıkmaya çekiniyoruz...

(Açıklamasında ürünün ağırlığı yazıyor ve 2,15 kg olarak belirtilmiş. Teslim alınca tartacağım.)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,121
Mesajlar
915,180
Kullanıcılar
449,826
Son üye
SK.

Yeni konular

Geri
Üst