Güvenlik sistemlerinde kaliteli marka yok mu ?

Lg + samsung gerisi yalan ;);) ama tabıkı cctv konusunda bu markaları tek geçerim alarm sıstemlerınde paradox tercıhımdır ;) tabıkı guvenlık barıyerlerındede nıce kullanırız.. Teknık destek için zodyak teknoloji 03722525100 7/24 arıyabılırsınız..
 
maalesef güvenlik sektörü dünyada yahudilerin kontrolünde.ülkemizdede bu sektörde ithalatçı ve uygulamacı olarak faaliyet gösteren sahibi yahudi olan onlarca firma var.adı üstünde güvenlik önemli bir konu israil bu konuda dünyada söz sahibi olmak zorundadır.zira mossadın küresel bazda operasyonlarında ,operasyon yapılacak noktanın kendileri tarafından üretilmiş ve kendileri tarafından monte edilmiş olması büyük kolaylık ve avantaj sağlar.
alarm markası olarak teknim,okida,code,tecnosec,gibi yerli markaları tercih etmeliyiz.
 
yangın paneli ve detektöründe mavigard.ülkemizin gururu oldu.ithallerinden hiç bir eksiği yok.teknolojiyse teknoloji,estetikse estetik.
 
Başlığa bakacak olursak,cevabı çok basit aslında olmaz mı tabi ki var,daha kısa bir süre öncesinde İngiltere deki fuara yüzlerce firma ciddi ürünleriyle karşımıza çıktı.Bir çoğu da hepimizin kullanmak istediği güzel ürünler ancak uygun maliyet çerçevesinde düşündüğünüzde proje bazlı çalışmalar hariç kullanmanız bu müşteri,maliyet ve sektör ekseninde zor gibi.Yerli üretim için konuşacak olursak ise inşallah daha da ileriye gider ve kesinlikle tercih sebebi olacak ürünler karşımıza çıkar.Ben Teknim'den Vedat bey ile birkaç yıl önce bir görüşme esnasında ,girişimlerinden ötürü çok memnun olduğumu söylemiştim,bu örnekler inş daha da çoğalacaktır.Ama şu dönemde görünen o ki teknoloji geliştirici olamadığımız için bu süreç aşılana kadar bir yerlere bağlı olma yolundayız ne yazık ki..

Saygılar,
 
kamera da sanyo kayıt cıhazında samsung ..bunların harıcınde ne kullanırsa kullan sorun yasayacagını soyleyebılırım. next nexstar bu markayı da herkes bılır ama kayıt cıhazı cok kotu 2 kere kullanmak nasıpp oldu ıkısındede bnc cıkısları voltaj verıyordu. markaya aldanmyınız. pıyasada samsung yakın bır cok kayıt cıhazı var smartvısıon hıkvısıon spy han elektronık urunlerıı... gıbı ...
 
kamera da sanyo kayıt cıhazında samsung ..bunların harıcınde ne kullanırsa kullan sorun yasayacagını soyleyebılırım. next nexstar bu markayı da herkes bılır ama kayıt cıhazı cok kotu 2 kere kullanmak nasıpp oldu ıkısındede bnc cıkısları voltaj verıyordu. markaya aldanmyınız. pıyasada samsung yakın bır cok kayıt cıhazı var smartvısıon hıkvısıon spy han elektronık urunlerıı... gıbı ...[/QUhırsız alarm sısıtemlerınde ıse dsc caddx ve crow dan sasmayınız..bu panellerde kart zarar gormedıgı surece bı sıkıntı yasanmaz ..
 
bence alarm olarak CROW diğerleri gibi oda israil malıdır ama bari diğerleri gibi çinde fason mal yaptırmıyorlar
 
CCTV de, kullanılacak bölgeye yapmasını istediğiniz işe göre değişmesine rağmen (kalite açısından değil kullanırlık açısından) marka olarak kaliteye göre sıralarsak;
1 - Pelco - Panasonic - Bosch - Amerikan D. (aynı segmentte),
2 - Samsung Elec - Samsung Tec - Sanyo - LG,
3 - Diğerleri
Şunuda belitmeden geçemeyeceğim. Kamera sistemlerinde "dışarıdan izleme" işlemi aslında sistem olarak "izin verilememesi" gereken bir işlemdir. Ama son dönemlerde özellikle müşteriler illa ben orasını evden, şehir dışından vs izlemek istiyorum dediği için (firma için konuşuyorum, ev izleme hariçtir burda), uzak doğu kökenli firma üreticileri buna mukabil ürünler yaparak, internet üzerinden izlemeyi hızlı hale getirdiler. Bunu gören müşteri kameranın kalitesine değil, izlediği görüntünün hızına ve fiyata göre karar vermeye başladı. Buda CCTV de "kalite" kavramının içine etti....
 
dostum bencede ne aradığına bağlı tek tek yapacaksan
1- yangın alarm sistemi : honeywell
2- cctv sistemi : bosch
3- uydu sistemi : triax
4- diafon sistemi : comelit
5- ses sistemi : bosch
6- hırsız alarm sistemi : paradox (hiç sevmem ama bu yani )

fakat kaliteli olsun ve paket olsun dersen de bosch den şaşmam yerinde olsam .................
 

Forum istatistikleri

Konular
128,397
Mesajlar
917,252
Kullanıcılar
450,282
Son üye
emrekrtd11

Yeni konular

Geri
Üst