Güvenlik sistemlerinde kaliteli marka yok mu ?

ben pronet kullanıyorum çokta memnunum ama ınsanlar sunu anlıyamıyo 2 yılda bır alarm sistemlerı bakımı olur ve oldukca pahalıdır pronet size ömür boyu Bakım ve ürün garantisi verıyo.2sene kullanın ondan sonra yorum yapın bence diğerleri hakkında ve tartısılmaz türkiyenın en kalıtelı alarm sistemı benı cazip edense merkez bankasını akmerkezi inönü stadyumu gibi bi çok onemlı yerı onların koruyo olması ılgılenenlere yardımcı olabılırım tanıdıgım bırılerı var konuyla ılgılı [email protected]
 
Pronet alarm sistemi nedir? Nasıl çalışır?



Sizin sevdiklerinizin ve değer verdiklerinizin daima güvende olması için herşeyden önemli. Bir hareketinizle polisi, itfaiyeyi ve ambulansı kapınızın önünde bulmak, endişelerden uzak bir hayat sürmek istemez misiniz. Pronet olarak, tüm endişelerinizden ve tatsız olaylardan kurtulmanız için hırsızlık, yangın, acil sağlık, gaz kaçağı ve panik durumları gibi özel çözümleri de kapsayan 5 Korumalı Güvenlik paketini sunuyoruz. Acil durumlarda, çağrı merkezine düşen sinyallerle 7-24 çalışan Pronet Alarm Merkezi olay yerine hızlı müdahaleyi sağlar. Üstelik bunu bir kerede binlerce lira ödeyerek değil günde 1$ dan başlayan abonelik bedelini ödeyerek elde etmenizi sağlıyoruz.



5 korumalı güvenlik paketi;



HIRSIZLIK

Hırsızlık anında 100 desibellik ses çıkarmalarıyla caydırıcı özellik taşıyan sirenler ile aynı anda, 7-24 çalışan Pronet Alarm Merkezi sizi ve polisi arayarak hızlı müdahale sağlar.



YANGIN

Şifre paneli üzerindeki "itfaiye" butonuna basarak, dedektörünüz olmasa bile Pronet Alarm Merkezi'ni devreye sokabilirsiniz. Sisteminize ekleyeceğiniz ısı, duman dedektörü sayesinde daha proaktif bir şekilde yangın olasılığından haberdar olabilirsiniz.



ACİL SAĞLIK

Acil bir sağlık durumunda, şifre panelindeki "ambulans" butonuyla Pronet Alarm Merkezi'nin bir ambulans göndermesini sağlayabilirsiniz.



GAZ KAÇAĞI

Sisteminize ekleyeceğiniz gaz dedektörleri ile karbonmonoksit, doğal gaz ve LPG kaçaklarına karşı hızla müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz.



PANİK

Şifre panelindeki Panik butonu, alarmınız kurulu olmasa bile olası bir panik anınızda Pronet Alarm Merkezi' ni devreye sokup en kısa sürede olay yerine müdehale edilmesini sağlar.





Kablolu Paket;



İçindekiler;



Alarm Paneli, Şifre Paneli, Harici Siren, Dahili Siren, Akü, Trafo, Alarm Haber alma Merkezi Aboneliği, Kablolu Hareket Dedektörü, Kablolu Manyetik Kontak



Aylık Abonelik Ücreti 35$+KDV



Kurulum Ücreti 180$



Kablosuz Paket;



İçindekiler;



Alarm Paneli, Şifre Paneli, Harici Siren, Dahili Siren, Akü, Trafo, Alarm Haber alma Merkezi Aboneliği, Kablosuz Haberleşme Modülü, Kablosuz Hareket Dedektörü, Kablosuz Manyetik Kontak



Aylık Abonelik Ücreti 40$+KDV



Kurulum Ücreti 180$





Üstelik 5 KASIM - 31 ARALIK 2010 tarihleri arasında düzenlenen kampanya sayesinde sözleşme yapıldığında kurulum ücreti ödenmeyecektir.





Tek İşimiz, Güvenliğiniz…





PRONETIN REFERANSLARINDAN BAZILARI;
istinye park avm
tc merkez bankası
türk ekonomi bankası
türkiye iş bankası
topkapı sarayı
tubıtak
tobb(ankara ıkız kuleler)
vodafone
F tipi cezaevleri
İnönü stadyumu

PRONETLE ILGILI HER TÜRLÜ BILGI ICIN 5415825875 YADA [email protected] adresınden bılgı alabılırsınız.
 
PRONETIN REFERANSLARINDAN BAZILARI;
istinye park avm
tc merkez bankası
türk ekonomi bankası
türkiye iş bankası
topkapı sarayı
tubıtak
tobb(ankara ıkız kuleler)
vodafone
F tipi cezaevleri
İnönü stadyumu

Pronet tüm müşterilerine bu referanslarını verdiğiniz firmalar yada kurumlara verdiği hizmet kalitesini veremiyor sanırım. Şikayet siteleri pronet ile ilgili yakınmalarla dolu çünkü.
 
Samsung kalitedir ama crea fena değildir denemenizi isterim
 
Dışarıya yeteri kadar borcumuz var zaten.Neden kendimiz üretmiyoruz...Ben 16f84 ile gayet kullanışlı bir alet yaptım.pır, kapı sensörü, telefon arama, şifreli giriş hatta ısd ekleyip konuşanını bile yaptım.4 yıldır da 5 işyerinde sorusuz çalışıyorlar.
Haydi bakalım genç arkadaşlar biraz bu uğurda savaş verelim.

merhaba
sizi takdir ediyorum
ancak siz sadece panel kısmını yaptınız galibe keypadi falan nasıl yaptınız anlayamadım biraz açarmısınız
saygılarımla
 
vguard mükemmel hem dvr kartlarıda çok iyi görüntü kalitesini bile degiştiriyor tavsiye ederim vguard..
 
merhaba kamera markası olarak samsung bosh sonyo vguart bulvark bu kameralar iyi çalışan ve sorun yaşatmayan birde servisleri hemen müdehalede bulunan bir kamera markaları
 
bu söylenen markalardan farklı olarak benim bildiğim türk bir firmanın çinde ürettirdiği fujitron marka güvenlik sistemleri var. çinde üretilmiş deyince hemen gözünüz korkmasın. şuan piyasada bulunan bütün güvenilir markalarında üretimi çinde. bunu göz önünde bulundurduğumuzda tercih edilebilecek benim hiçbir sorun yaşamadığım bir marka.
 
kamera sisteminde:
dvr: geovision yada bullwark
kamera: avtech,panasonic,vitec,tayama
alarm sisteminde:
paradox,caddx
yangın sisteminde:
honeywell,mavigard
bariyer ve turnikelerde:
gunnebo
şimdilik bukadar
 
kamera sistemi dersen sony derim. hd kalitesinde gerisini sen düşün
 

Forum istatistikleri

Konular
128,170
Mesajlar
915,622
Kullanıcılar
449,934
Son üye
peldayilmaz

Yeni konular

Geri
Üst