En iyi ses sistemi üreticisi

Son yıllarda profesyonel ses sistemlerinde bir çok firma adını söz ettirmeye başladı. Bu firmaların bazıları eski bazıları ise yılların firmalarından ayrılıp kendi markalarını yaratmaya başlayan firmalar. Mesela Türkiyede yeni yeni duyulan ses sistemlerinden d&b Audio, Almanyada üretilen, yurtdışında epeyce ses getiren bir malzeme, 100V genel yayınlarda INTERM markası Kore üretimi olan ürün inanılmaz bir ürün yelpazesine sahip, profesyonel ses mixerlerinde YAMAHA, yapmış olduğu dijital mixerler hem konser sistemlerinin hem de studioların vazgeçilmezi.
Türkiyede her türlü üründe bir marka takıntısı var. Malzeme alımında en güzel yol ihtiyacımız olan ürünü test ederek almaktır. Profesyonel ürünleri kullanıcılar yurtdışındaki fuarlarda en ince detayına kadar inceliyorlar. Türkiyedeki fuarlarda maalesef hangi standa çay içeriz, hangi standa bisküvi yeriz diye geçiyor :) Yeniliklere açık olmak lazım ben bu markayı hiç duymadım, tanınmamış bir marka demektense daha çok merak etip araştırmak lazım. IPHONE ve BLACKBERRY telefonları daha düne kadar kimse bilmezdi, şimdi marka oldular.

Türk insanı olarak araştırmayı öğrenmeleyiz, oturduğumuz yerden malzeme almaktansa 1 hafta inceleyip, ihtiyacımızın en iyisini almalıyız. Devir artık Marka değil, teknoloji devri.

Saygılarımla
 
Audio By Bang & Olufsen ICEpower Gayet iyi ses sistemi yapıyorlar
 
forum sakinleri baya bi marka yazmış yalnız bu markalar yokluk zamanında adı geciyordu ( Bazı markalar )

şuan oto sistemleri olsun ev sistemleri olsun FOCAL cok iyi bir konumda tartışılmaz. şimdi bazı arkadaşlar diycekler bu yenimi cıktı diye hayır uzun zamandır var olan bir marka sadece önlerine sunulan ürünlerden başka bir altarnetif aramadıkları için bilemiyebilirler.

ev sistemlerinde B&W diye bir marka var KEF var bu markaları bilen azdır bilenlerde gayet memnundur ses sistemlerinden.

macintosh diye seslendirme sistemi var oldukca başarılıdır yalnız tuzludur .

daha sayacağım cok firma ve marka var yalnız bazı arkadaşlar cıkıp bilinen ürünleri savunacağı için yazmaya gerek görmüyorum.

ha diceksiniz şimdi niye yazdın ozaman diye sadece azıcıkda olsa belli başlı markaları tanıtmaktı.

JBL artık eskisi gibi sağlam kabin üretmiyor . kasaları rezonansa girdiğinde kasaları acıyor o yüzden bar ve diskotek işletmecileri kullanmıyor JBL leri .

eski kasa üretimler hala faal olarak çalışıyor onlarda sorun yok ne zaman danimarkadaki fabrikayı kapatıp cin e actılar ozaman sorun başladı.

yada belcika yanlışda hatırlıyor olabilirim ülkeyi.

amerika sadece ürün daha yaygın olsun diye secildi asıl köken danimarka yada belcika.

görüntü sistemlerine gireyimmi diye düşündüm bu bölüm sadece ses üzerine olduğu için yazmaktan vaz gectim.

ben burda sadece biraz bilgilendirmek istedim kimseyi rencide etmek yada kötülemek gibi bir niyetim yok sadece biraz araştırmacı olunsun isterim.

sayılacak daha bir dünya marka var eğer yeni almak isteyen yada fikir almak isteyen bu bölüm e ayazabilir bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılarımla
Wshark.
 
bence marantz
 
arkadaşlar bildiginiz gibi ses sistemleri ayrı bir uzmanlık konusu bu işin piri dollby labaratuar
ve dts bunların aldıgınız hangi markada (tabiki çin malı olanlar hariç) alınabilir..
benim tercihim japan devi sony dir çünkü bu firma sadece ses ve görüntü sistemleri üzerine ugraşmaktadır. selamlar technics,harman kordon,bunlarda büyük firmalar..
 
Pioner tek geçerim ama ev sinema sistemlerinde logitech ve creavtive
 
profesyonel ev sinemada denon ve marantz yılların markası ve kalitesi birde harman kordon, hoparlörde Bose. logitech ve creative sadece bilgisayar hoparlörü benim gözümde.5 tane tweeter 1 tane wooferdan ibaretler.
 
Benim gözmdede en sağlamlar onlar zevkler ve renkler tartışılmaz :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,844
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst