En iyi ses sistemi üreticisi

bilişim ürünlerinde creative. ev ve müzik sistemlerinde jbl. tek geçerim.
 
profesyonel olarak electrovoice, yamaha ,sound craft, dynacord, allen heat behringer climax, eminence.
oto sistemi olarak infinity harward clarion
yerli malı olarak servo,atak.tromba,milenium
 
ben technics markasını tek geçerim technics STEREO anfilerin verdiği sesi şahsen diğer markalarda duyamadım .:D technics in bir çok modelini kullandım ve kullanmaya devam ediyorum pıoneer marka cihazlarımda var .
Müzik kulak işidir yani herkes farklı markalar seçebilir ,diğer markalarıda yabana atmamak gerekir benim kişisel tercihim .
TECHNİCS ve PIONEER :)
 
Logitech , Marantz , kenwood

Hepsi de iyi ses .. :)

Tabi denemediğim ve görmediğim markaları saymassak..
 
Bilgi vermek anlamında ipucu vermek isterim P.A ve HI-FI sistemleri birbirine karıştırmamak lazım pioneer ve kenwood profesyonel sistem lerde üretimi yoktur ve bu iki firmada hi-fi anlamında orta segment ve alt segment üretim yapmaktadırlar. P.A de ise electro voice ise dünyanın en iyisi değil sadece üst segmentte üretim yapan firmalar var örnek vermek gerekirse D&B , meyer sound , EAW , JBL , FUNCTION ONE gibi üst segmente üretim yapan bir çok firma var bence en iyisi diye bir şey yoktur sadece uygulama yapacağınız yere en iyi çözümü üreten firma sizin için en iyisidir. Bence bu sistemlerde en iyi hangisi acaba diye forumlarda yazan şeylere göre hareket etmek çok yanlış olur çünkü bazen forumlarda okuyorum bazı arkadaşlar pioneer yada x markanın x modelinden çok memnun kaldığını söylerken bazı arkadaşlar aksine hiç randıman alamadıklarını dile getiriyorlar bu sorunların ana sebebi sistemi bir bütün olarak görememekten kaynaklanmaktadır, yani kullanılan hoparlörün mekanın akustik yapısına göre vermiş olduğu cevap , sürücülerin ( anfi ) kalitesi , ara konnektör ve kabloların kalitesi , seçilen hoparlörün faz cevapları gibi bir çok etken sıralayabiliriz. Bu yüzden size tavsiyem bu tür yatırımları yapmadan önce profesyonel bir firmadan bilgi almanız olacaktır. ve şunu unutmamak gerek dünyanın en iyi hoparlörü bile bazen sıradan bir hoparlörden daha kötü sonuçlar verebilir.
 
dynacord, electro voice ve Qsc audio bu sektörde liderdir. bahsettiğim firmaları bilen bilir açık alan seslendirmesinde kullanılan o ciğerinizi yerinden söken gücü bu bahsettiğim markalar sağlamaktadır...
 
Seçimim marantz! pioner ile kıyaslayın farkı görün.
 
kolonlarınız kötüyse en iyi sistem bile kötü ses çıkarır. önce kolonlar kaliteli olacak.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,969
Mesajlar
913,977
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst