Panonun kapladığı alan

Haklısınız, alan arttırmak bize farklı seçenekler sunuyor. Eskiden bilgisayarlar taşınamaz büyük aletlerken bugün her yerde kolayca kullanabildiğimiz laptop ve tabletler mevcut.
Abicim karşılaştırma yanlış . Yapmayın etmeyin . 1200 a şalteri ufaltmadan panoyu nereye ufaltiyorsun. Pano upuzun derken içimi boş ?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Abicim karşılaştırma yanlış . Yapmayın etmeyin . 1200 a şalteri ufaltmadan panoyu nereye ufaltiyorsun. Pano upuzun derken içimi boş ?
Farklı bakmak lazım, içerdeki ekipmanları değiştirerek daha kompakt bir şey çıkarılmış olsa bunun avantajları ne oluru sorguluyorum araştırmam için bu önemli. Bu yüzden sizlerden dezavantaj ve eğer böyle bir şey gerçekleşirse avantajları sizin için ne olur diye sorguluyorum.
 
Face'de filan farklı bakın. Bu platform böyle saçma böyle manasız bakış Lara kapalıdır .

Panonun içindekileri ufaltalim diyen bir mühendis adayı...yazık
 
Kimse gereğinden büyük pano yapmaz. Panoların ölçüleri tasarıma ve maliyete bağlıdır. Malzemeleri aynı olsa bile Form 4b tasarımla Form 1 tasarım arasında boyut olarak çok büyük fark vardır. Panonun ısınma hesabını da düşünmek gerekir.
 
Birşeye heveslisiniz anlıyorum ama doğru sorular sormalısınız buradaki bilgili insanlara ama siz bunu yapmıyorsunuz. Millet anlatmaya çalışıyor siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Okulda gördüğün teorik fizik eğitimini hiç mi bir şey kalmadı. Yeni bir element falan keşfetmediğiniz süreç imkansız bir-şey.Çözmen gereken iletken üzerinden geçen elektron ısı ve manyetik alan oluşturuyor kullanılan güç artıkça ısı ve manyetik alan yoğunluğu artıyor yalıt kanların işlevleri bozuluyor en basit cözüm daha büyük panolar ile ısı ve manyetik alan etkisinde kurtuluyoruz ucuz ekonomik. Bazı özel tesislerde hava bile filitreleniyor farklı yalıtkan gazlar basılıyor.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,740
Kullanıcılar
449,969
Son üye
kdrtkn

Yeni konular

Geri
Üst