Mesleğinizin Nefret Ettiğiniz Yanı?

Elektrik bakımcılara dalaşan bir işletmecinin şu uzatmayıda çekmesen ne işin olur ki!
Bunu yapamayacak ne var bazen 3 kablo oluyo bazen 4 :))
 
sabahtan akşama kadar bilgisayar başında oturmak..bi yerden sonra sıkılıyo insan
 
Ev elektrik tesisatıyla uğraşmak hasta eder beni.Otomasyon arızalarında saatlerce arıza takibini yaparım evimde lamba tamiri oldumu baygınlık geçiriyorum.
 
Keşke bir hata yaptığımızda tekrardan bir şansımız daha olsa :D

O patlamadan sonraki hayak kırıklığı anlatılamaz.
 
işi veya arızayı yapana kadar bin takla atarlar (abi ben öldüm ben bittim) , iş bittikten sonra ücret alacak kişiyi bulmakta zorlanırsın. en uyuz olduğum durum bu
 
Ev elektrik tesisatıyla uğraşmak hasta eder beni.Otomasyon arızalarında saatlerce arıza takibini yaparım evimde lamba tamiri oldumu baygınlık geçiriyorum.

Okurken gerçekten sesli güldüm :D

Evde bir cikcik zili bozuldu hayatımda o kadar terlediğimi hatırlamıyorum usta :)
 
aynen benimde evde zilim bozuk o kadar mı zor gelir adama zili tamir etmek:( ne zaman yaparım Allah bilir.Babam'da böyle :) Çözmediği arıza tamir etmediği eşya kalmamıştır 10 senedir bizim zil çalmaz:)) babadan oğula geçiyo demekki:))
 
her konudan anlayan ve her şeye bir yorumu olan amcalardan nefret ediyorum. Madem biliyorsun beni niye çağırıyorsun. Kamu da da amirlerinin senin her şeyi tamir edebileceğini sanması. Elektrik teknisyeni sindir ama amirin seni marangozluk ve su tesisatı sektöründe de görmek ister.
 
hoparlöre apollo,hopallö,(şokella,nutella) diyen bir vatandaşında elektronik gibi seçkin bir mesleğe dahil olabilmesi,dahada acısı sana ders verme çabaları,daha daha acısı piyasada bu işten senden daha çok para kazanması, mesleğimin sevmediğim yanlarından.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,397
Mesajlar
917,249
Kullanıcılar
450,282
Son üye
emrekrtd11

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst