Lg tv yandı

Katılım
27 Şub 2016
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba benim lg marka TV var Akım düzenleyici 5'li priz ile kullanıyorum.Televizyonumun anten giriş yerinde küçük çapta yangın çıktı.Lakin ne anten kablosunda ne de fişe takılı olan yerde en ufak bişey yok.Sizlere sorum şu tv ne olmuş olabilir.Bu durum kullanıcı hatası mi yoksa TV kaynaklı teknik bir sorun mu Garantisi devam etmekte.
 
Yılıdırm düşemsi filan yaşandı mı, başka komşunda benzer şikayet? Antendeki küük çaplı yangını nasıl gördün, tam olarak ne yaparken oldu?
 
Yıldırım düşmesi olmadı sadece dışarda yağmur vardı.Evin elektriği kesilmedi,başka komşuda şikayet yok.Diğer elektrikli ve elektronik cihazlarda sorun yok.TV izlerken oldu herhangi bişey yapmıyordum.Aynı anten kablosu ve aynı prize 72 ekran eski tv taktım izliyorum şuan.

Resim yükledim var aşağıda
 

Ekli dosyalar

  • IMAG0317.jpg
    IMAG0317.jpg
    287.2 KB · Görüntüleme: 69
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kesinlikle fabrikasyon değil, sonucu şimdeden merak ediorum.
 
Sanki tuner girişine çok yüksek bir voltaj uygulanmış.Havanın yağmurlu olmasından dolayı yıldırımdan olabilir mi diye düşündüm bende.yıldırımın anten kablosu üzerinden belli bir gerilim iletme gibi bir etkisi olurmu acaba.
 
merhaba merkezi anten sistemimi yoksa kendinize ait bir sistemdenmi yayın alıyorsunuz eğer merkezi bir sistemden yayın alıyorsanız başka bir tv den gelen akımdan olmuş olabilir veya anten yükselticisi kullanıyorsanız ondanda olabilir ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,723
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Geri
Üst