Laptop almayı düşünüyorum ne önerirsiniz?

toshiba iyi fakat pahalı, ben asus kullanıyorum uzun zamandır sıkıntı yok
 
Ben 3 senedir ACER Aspire 6930G kullanıyorum hiç bir problem çıkmadı. Ekonomik olduğu için tercih etmiştim ama en iyisinin DELL olduğunu biliyorum.
 
Lenovo süper bence.
 
konu eski olsada yeni alacaklar için kendi düşüncem, öncelikle icerik olarak kendi ürünlerini kullanan markalar ( asus gibi ) , ikincisi servis hizmeti size yakın ve cevrenizden duyduklarınız ( hp servisinin rezaleti , asus servisi benim icin ankarada bulunması yani bana yakın olması gibi ) ücüncü ürünün kasa saglamlık tasarım giris cıkıslar modifikasyonu gibi kriterler.
 
konu oldukça eski fakat benim gibi sonradan inceleyen varsa laptop alacak olan var sa lenovo yu kesinlikle öneririm,
7/24 açık ve geniş kapsamlı oyun program v.s. kullanmama rağmen ısınma sorunu yok...
 
oyun oynayacaksan MSI in monsterı yada DELL in xps serisi var yurtdısında daha da uygun,turkıyede bulmak zor.
 
konu eskimiş ama bende diğerleri gibi görüşümü yazıyım bari.. konuyu açan arkadaş almanyadan gelecek diyor bazı sazanlar hemen atlamış şunu al bunu al, kardeşim almanyada TR klevyemi var :) alan arkadaşlarım var muzdaripler. ama bu işi biliyorsan yada bileni yanıyorsan laptopuna uygun TR klavyeyi bulup taktırısın bu sorun biter. yoksa amerikayı yeniden keşfedersin. her markanın kendine özgü bazı sakatlıkları olan modelleri var. mazı karkalar kendini ispatlamıştır ama modelleri değil... durmadan yeni model çıkarmanın arkasında bir önceki modele ait hataların kapatılması ve piyasa koşulları, pazarlama taktiği yatar. ben ACER 5739G modeli kullanıyorum hiç sorunum yok ACER 5739 diye arayın bakalım karşınıza kaç tene model çıkıyor. atıyorum harbiden:) birinde viriless var şu model, birinde yok bu model, bluetooth var, birinde yok vs. örnekleri sıralarım bu pazarlama taktiği ama bazılarında teknik sorunlar çıkar firma piyasadan malını toplamaz (geri kalmış ülkelerde) yeni bir modele geçer hemen... ben marka karşıtıyım. almak istediğin model piyasaya bir çıksın kullanıcı sayısı artsın formlarda sıkıntılar paylaşılsın ondan sonra karar ver..
 
Bende Asus kullanıcısıyım, hiç sorun ile karşılaşmadım ama karşılaşan arkadaşlarımdan biliyorum servis Bakım ve donanım uyumu açısından Asus'un kalitesi ve cihaz kasaları gerçekten harika ve kullanışlı. Bende N53S Modeli var, çok rahatım.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,877
Kullanıcılar
449,998
Son üye
Muharrem_Arslan

Yeni konular

Geri
Üst