Huawei Matebook D15 Dizüstü PC'nin Kullanıcı İncelemesi

Merhabalar değerli forumdaşlar. Bu sene Elektrik Elektronik Mühendisliği kazandım. Şuan İngilizce hazırlık okuyorum. Eski bir masaüstü bilgisayarım var ama artik idare edilemeyecek seviyede. Yeni bir pc ihtiyacım var ve derslerim için de taşınabilir olması gerekiyor. Bütçem fazla olmadığı için 2. Ellere yöneldim.

Şuan yazılımla ve pcb tasarım ile uğraşıyorum, bölüme geçince daha detaylı programlar ile çalışacağım. Autocad, Matlab, Solidworks, Proteus, belki Altium bilmiyorum. Bu tip programları çalıştırabilecek bir pc olması lazım. Oyun oynamıyorum.

https://www.hepsiburada.com/huawei-...haMQBlhdr85nyirN-pBoCrNMQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Bu bilgisayarın aynısı, ikinci elde 12750 tl ye buldum. Bu benim işimi görür mü? Araştırdım. Benim ihtiyaçlarımı karşılar gibi duruyor. Aynı seviyede casper, hp vb markalardan baktığımda ya fiyat artıyor, ya da model eski oluyor. Laptop sonuçta daha nazik cihazlar. Bu adam 2022 haziranda almış. Kutusu faturasi ve garantisi var yani eski bi cihaz değil. Yeni gibi herşeyi sorunsuz çalışıyor diyor. Baktığımda bu fiyat bandında genelde i5/ryzen5 8gb ram modelleri var ikinci elde.

Lintekinin ozelliklerini de ekliyorum;
Ekli dosyayı görüntüle 103897
Ekli dosyayı görüntüle 103898

Sizin de uzun süreli tecrübeniz nasıl bu cihaz hakkında @binbaşı. Aynı cihaz değil ama tasarım ve ekran olarak yakın. Teşekkürler
Yok mu fikri olan biri?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,595
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst