inform ups arıza

Elimde inform marka kesintisiz güç kaynagı var. Cihazın aküleri bitikdi ölçtüm ve yenileriyle degiştirdim. Anca söyle bir sıkıntısı var Cihaz şebekeden Çalısıyor ama akü sigortasını kaldırdıgım anda cihaz kendini kapatıyor. INVFLR DCFL ve OUTFLR İki Tane hata verıyor Yardımcı Olurmusunuz Lütfen Beklıyorum. KONU OLARAK AÇTIM AYRIYETTEN CEVAP BEKLIYORUM
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
yeni akülerinizi kontrol ediniz. voltaj ölçümü yapınız.ups üzerinde büyük güçtekilerde genellikle simetri 2 grup akü vardır.1 grup ve 2.grup Toplam 2*(12v*10)=240v dc vardır.aküler şarj unitesine bağlıdırlar.Ayrıca blok kondansatörü bağlı olup ıgb sürmek için yaklaşık olarak 750-1000v arası gerilim okunur.
 
ayno srun bendede oldu kart yandı nedeni ise aşırı yükten dolayı elektrik sobalarını ups de çalıştırdıklarından dolayı kart yandı değişti yeni değiştirdim haddaa
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,366
Mesajlar
917,036
Kullanıcılar
450,237
Son üye
tekogulyunus

Yeni konular

Geri
Üst