Herma marka switch

Bu konuda herma fs01 kapasitif sensörler konusunda benimde altenatif bir ürüne ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum
 
Slm arkadaşlar. Anladığım kadarıyla şeffaf etiketleri algılayacak bir sensör gerekiyor. Bunun için son çıkan ürünlerde gördüğüm Sick marka UF3 sensöre bi göz atabilirsiniz. Ultrasonik prensiple çalıştığı için şeffaf üzerinde şeffaf etiketleri bile algılayabiliyor. Aşağıdaki web sayfasında teknik bilgisi var. Faydalı olması dileğiyle..

Otomasyon"https://www.mysick.com/partnerPortal/ProductCatalog/DataSheet.aspx?ProductID=36543"]https://www.mysick.com/partnerPortal/ProductCatalog/DataSheet.aspx?ProductID=36543[/URL]
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Uygulaman için EUCHNER marka Alman malı swiçleri kullanmanı tavsiye ederim. Hem daha güvenli hemde arıza riski minimuma indirgenmiş.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Herma etiket modüllerinin türkiyedeki tek ithalatçısı badal makinadır. Herma H400 serisindeki stop sensörlerinin montaj aparatı özeldir ve sadece orjinal sensör takılabilir ve bu sensörler mikron hassasiyette elektromekanik olarak çalışmaktadır. Fiyatını 225€ gibi olduğunu hatırlıyorum.
Badal Makina - Mustafa DAŞÇI
0 (212) 671 23 98
 
sayın surek avcısı sızın dedıgınız o sensor maalesef seffaf etıketlerde calısmıyor arkadasın bahsettıgı sensor hem seffaf etıkette hemde normal etıkette vede fıyatı maalesef 50 tl degıl
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,758
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst