Herma marka switch

kaya24

Üye
Katılım
23 Eyl 2008
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
ARKADAŞLAR ETİKET MAKİNAMIZIN HERMA FS01 MODEL SWITCHI ARIZA YAPTI BU ÜRÜNÜN YENİSİNİ BULAMIYORUM BULABİLECEĞİM BİRYER VARMI UYGUN FİYATLI :eek:
 
Resim veya switchin yaptığı işlev hakkında bilgi verirsen önerilerde çıkabilir.
 
fotosel şişeyi görüyor servoya hareket veriyor servo etiketi çekiyor swıtch stoplamayı yapıyor sistem çok basit fakat parçanın yerinden ötürü birebir aynısını kullanmak zorundayım başka marka ve model kullandığımda makinanın gövdesinde çokfazla revizyon yapmam gerekli sistem komple herma 400 serisi diye geçiyor ama swıtch tek verilmiyor verende 480€veya 325€ istiyor muadili çok alt tarafı 3 kablo
 
Yani servoda tahrik parçası var.Servo dondükten sonra swıtchi tahrik ediyor.Bu da etiketi istenilen yere çekiyor ve etiketin kaldığı yerde piston sayesinde istenilen pakete yapıştırıyor veya etiket o noktada kalıp şişe etikete yaslanıp,yapışıyor.
İşleyen sistem bu şekilde ise aradığınız swıtch yerine rahatlıkla başka swıtch işlem yapılabilir.Sizide oyalamak istemem ama swıtchin fotosu varmı.mesajı yazana kadar eklemişsin.
 
Bahsettiğiniz sensör 2 etiket arasındaki boşluğu algılar.
Eğer istanbul'daysanız benimle irtibat kurabilirsiniz
 
kardeş aynı işi yapan sensörü istanbulda 50tl ye alırsın yerli malı biz yıllardır kullanıyoruz sorun yok. benimle irtibata geç yardımcı olalım.saygılar.
 
kardeş o sensör 2 etiket arası boşluğumu algılıyor. öyleyse sorunun çözüldü bil. etiket makinesi yıllardır uğraştığım sistem.tüm sorunu olan arkadaşlara yardımcı oluruz.
 
arkadaşlar mefa sensör yerli bir kuruluş olarak bu işi güzel yapıyor,yerli üretim mefa marka sensörü 1 yıldır kullanıyoruz sorun yok. arkadaşa lazım olan sensör tipi çatal tip dc 3 telli etiket sensörü olsa gerek .zaten mef sensör yazdınmı internette her şey var. yerli üretimde başarılı oldukları için onları kutluyorum. saygılarımla.
 
2 etiket arasındaki boşluk en basit açıklamadır, algılama işlemi buradan sonra 2 kısıma ayrılır.

1. etiket opak'mı?
2. etiket transparan'mı

Eğer seçeneğiniz 1 ise mefa nın işe yarama olasılığı yüksek. Yok 2. seçenekse mefa burada hiç bir işe yaramaz.Bunun için elektromekanik sensörler tasarlanmıştır, ki arkadaşımızın esas aradığı sensör 1. mesajda dediğidir o olmadan herma sistemi çalışmaz ve yine dediği gibi farklı bir sensörle çalışmak isterse modifiye kaçınılmazdır.

Arkadaşımıza tavsiyem transparan bir etiketi varsa orj. sensörü temin etmeli. yok eğer sadece opak çalışıyorsa bile modifiyesi orj. sensör fiyatını bulacaktır. gereksizdir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst