ABB marka inverter manual, sorunlar ve uygulamalar

Bence bunu basınç anahtarıyla yap!Soğuk su hattına kompresör ve hidroforlarda bulununan basınç anahtarı bağla Bunun kontaklarından yüksek basınçda kapanacak basınç düşünce invertörü çalıştıracak bir devre yapman!
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Olabilir ama Grup 40 PID parametreleri ile bu işlemi yapabiliyoruz diye biliyorum. Sadece nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum
 
merhaba ABB ACS 355 turkce manuelı olan varmı
 
ACS800 Firmware Manual Türkçesini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
 
Arkadaşlar ACS 550 invertör ile motor yönünün ileri ve geri olarak kontrol etmek istiyorum.İnvertör üzerinde yapmam gereken elektriksel bağlantıyı anlatabilir misiniz? Teşekkürler.
 
Merhaba abb acs350 surucude 5.5kw lik motor icin 2603 parametresi kac olmalıdır
 
Arkadaşlar ABB marka İnverterler hakkında sorularınız olur ise elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışırım.


Kardes kolay gelsin elimde 11 kw lık bir tane motor var etiket resmini gönderdım bir sey soylemek ıstıyorum şimdi bunu abb inverter ile bağlayacagım ama inverterin panelıne bazı ayarlar yapmam lazımmıs ornegım motor değerleri filan bunları yaptık ama bırde bu motor min max kaç hz de çalıstırılır yanı sımdı ben bunu 10 hz le kalkıs yaptırsam bunu yakarız dıye dusunuyorum onun için bunların mın ve max hz ayarları kaç olmalı bir de paremetreler nelerdır
 

Ekli dosyalar

  • 20150615_223149.jpg
    20150615_223149.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 64
invertör varken motor yanmaz , yanmamalı, (akım korumasını aktif ederseniz) .

invertörde motor bilgileri girilen yer var ise eger girdiğiniz bilgilere göre invertör motoru korumalı.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,721
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst