ABB marka inverter manual, sorunlar ve uygulamalar

hds251

Üye
Katılım
22 Ocak 2007
Mesajlar
18
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar ABB marka İnverterler hakkında sorularınız olur ise elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışırım.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
drivewindow light programının hangi versiyonun kullanıyorsunuz bende eski 1.42 var.yeni versiyon varsa zaten ücretsiz oldugu söylendiği halde bir türlü bulamadığım bu programın yeni versiyonu var mıdır? varsa nasıl temin ederiz.bilen duyan bilgi verirseniz iyi olur.
 
bir de bağlantı için kablo nasıl olacak . şeması nasıldır onu da aktarırsanız iyi olur.rs 232 ile sürücünün tus takımının bağlı oldugu port yada başka şekilde. teşekkür ederim
 
ABB ACS550 inverterlerin Drive Windows light proğramıyla bağlantısını sağlayan RJ45 to RS232 Kablo şeması aşağıdan temin edilebilir.
 

Ekli dosyalar

  • abb_rj_2_db9.rar
    44.3 KB · Görüntüleme: 438
teşekkürler acaba bu şema acs 800 ler için de geçerli mi? universal mi yani? yoksa her serinin(acs,dcs) kendine gore bağlantısı farklı mı?
 
Ben sadece ACS 550 inverterlerin proğramlarını bu kabloyla yedekliyorum. ACS 800 için denemedim.
 
DriveWindow Light programı ABB CompAC diye tanımlanan yani ACS350 ,ACS550 seri ürünler için ve DCS400 DC sürücüleri için dizayn edilmiştir. Ama ACS800 de sürücü standart yazılımlı ise haberleşebiliyor. operator panelinin soketi yerine RJ45 konnektörü takın programı açın. Cihazı görürse zaten parametreleri açar.
ACS800 için DriveWİndow programı kullanılır. Haberleşme için de PCMCIA adaptörü kullanılır ki bunlar ücrete tabidir. ACS800 de D.Wİndow Light ile haberleşilebilse bile diğeri kadar hızlı olmuyor ve devreye alma yapıyorsanız sorun oluyor.
DriveWindow Light son versiyonu 2.63 dür. isteyen arkadaşlar olursa gönderebilirim.
Son olarak DCS400 sürücülerde kablo iki tarafıda 232 oluyor
 
Dcs 500 Convertor Hakinda Bİlgİsİ Olan Var Mi
 
hds251 arkadaşım yaptığın linkler ölmüş linkleri tazeleme şansın varmı acaba bu bilgilere çoö ihtiyacım var hem de bu forumda daha bir çok kişinin bu bilgilerden yararlanmak istediğine eminim konuya göstereceğin hassasiyete şimdiden çok teşekkür ederim.

herkese hayırlı çalışmalar... :)
 
ACS800 inverterlerin RMIO kartın analog kısmı arızalanıyor nedeni ne olabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,965
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst