ABB marka inverter manual, sorunlar ve uygulamalar

düsüsün oldugu durumda sürücünün beslemelerini kontrol edin. giriş voltajını normal oluyor mu?
giriş voltajı düşüyorsa sürücü hızı düşürüp dc barayı normale cekmeye calışıyor olabilir.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İlginiz için teşekkür ederim.Aynı besleme hattı üzerinde 2 adet aynı marka ve model sürücü olmakla birlikte 9 adet ACS850 Bulunmakta.Besleme voltajındaki düşüşe bağlı bir durumda diğer fan motorlarında da aynı etkiyi göreceğim düşüncesindeyim.Ancak belirtmeliyim ki ölçü aleti(fluke 289)ile besleme hattını 20dk izledim ve kayıtlarda sapma neredeyse yok denilebilir.
 
sürücü paremetreleri hepsinde aynı ise, sürücü cıkısınıda izleyin. sürücü çıkışı nasıl bir seyir izliyor?

sürücü çıkışı değişmeden bu durum oluyor ise fan motorundan olabilir.

sürücü çıkışı bu değişimi gösteriyor ise eğer parametrelerini normal çalışan bir taneyle kıyaslamak bir çözüm olabilir.

bunun harici besleme voltajı normal ise sürücünün kapasitörleri zayıflamıs olabilir.. belirli bir güçten sonra dc bara çöküyor olabilir.
 
Arkadaşlar merhaba,
Elimde abb marka bir adet servo motor ve sürücüsü var yalnız bu cihazlara ilişkin manuel yada teknık dokuman bulamıyorum.
Etiketlerinde sürücü için Type:BR55D3DR053XXP , Motor içinse Type:86403000U002WGLE yazıyor , yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Merhaba aradan biraz zaman geçmiş fakat aradığınız dökümanlara ulaştınız mı acaba ?
eğer ulaştı iseniz banada gönderirmisiniz.Çok minnettar kalırım elimden geldiğince başka konularda da yardımcı olmaya çalışırım teşekkür ederim.
 
abe elimde acs350 inverter var ogreniym derken bozdum,motor tanimi yaparken fault verdi parametreler komple karisdi bunalima girdim cildirmak uzereyim imtar edsim filan var yardim et,varmi bunun fabrika ayarlarina geri donusu
 
Merhabalar,
Fabrikamızda 2 adet abb ACS310-03E-48A4-4 22kW sürücü var.
Bu iki sürücü ile fabrikanın su Şebeke basıncını 4-5 bar arası tutmak istiyorum. 4-20 mA basınç transmitteri ile bu işlemi yapmaya çalıştım ama olmuyor. Nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun olurum. Ayrıca sürücüleri fabrika ayarlarına nasıl döndürebilirim?

Teşekkür ederim.
 
Merhabalar,
Fabrikamızda 2 adet abb ACS310-03E-48A4-4 22kW sürücü var.
Bu iki sürücü ile fabrikanın su şebeke basıncını 4-5 bar arası tutmak istiyorum. 4-20 mA basınç transmitteri ile bu işlemi yapmaya çalıştım ama olmuyor. Nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun olurum. Ayrıca sürücüleri fabrika ayarlarına nasıl döndürebilirim?

Teşekkür ederim.
 
Merhaba

Elimde ACH550 invertör var. Fabrikaya soğuk su basan motor invertörü. Yapmak istediğim senaryo bu invertör frekansını soğuk su vanalarını açıp kapayarak oluşturduğumuz basınç farkına göre ayarlayabilmek. Yani soğuk su vanasını kapattıklarında basınç düşeceği için invertörün de hızının düşmesi gerekiyor ancak şu an hep sabit hızda. Bunun için hangi paremetreleri değiştirerek bu senaryoyu gerçekleştirebilirim? Teşekkürler.
 
Vanlar kapandığında invertör kapansa olmuyor mu?
Önemli olan basıncı sabit tutabilmem. Basınç belli bir oranda düştüğünde veya arttığında invertörün ona göre kendi hızını belirlemesini istiyorum ancak parametrelere çok hakim değilim.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst