Neden Kamuya tekniker alınmıyor?

bende kontrol ve otomasyon myo mezunuyum kpssde tercıh edememek kendı bolumunden acı verıcı
al bendende o kadar arkadas gıttık otomasyon bölümü okuduk kpssde 1-2 kısılık kadro acıyorlar elektrık,end elektronık bölümlerinle derslerımız aynı hatta daha fazla ders gördük onların kadrolarını yazamıyoz keske elektrik bölümü okusaydım :mad:
 
ben de myo mezunuyum. myo ları o bölgenin vatandaşını parasal olarak kalkındırmak için açılmış okullar.şimdiki aklım olsa kesinlikle gitmezdim.
 
arkdaşlar bu konudan bende cok sıkıntı çektim İŞKUR müdürüne sormustum bu devlet neden tekniker almazda eml mezunu alır diye oda demiştiki sen mesleğinin tanımını bilmiyomusun? şaşırmıstım tekniker müh. le teknisyen arasında iş kordinasyonunu sağlar vs. demişti devlette o işi yapacak çok adam var ama çalışacak adam yok ondan eml alınıyor demişti sanırım bu tanım değişmeden bize devlette iş yok İŞKUR müdürüyle neden görüştüm sorusunun cevabıda EML diplomamı görmezden gelip sen MYO mezunusun onu çöpe at diyen memurla kavga ettiğim için

arkdaşlar zamanında devlet dairesinde staj yapma şerefine nail olmustum. açıklıyorum Bir mühendis kimse görmez odasından çıkmaz onun altında bir teknik lise mezunu 20 yıl üstü deneyimli bir şef onun altında sadece iş emirlerine imza atan bir myo. mezunu onun altında 2 teknik lise mezunu işi bilen orayı çeviren eleman onun altında 6 tane bu arkdaşların yardımcıları olan teknisyenler birde odacı o bölüme özel orda bize yer yok devlet obez olmuş şişmişte şişmiş (tabe şu anda bu daire yok özelleştirme diye bişey var )
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Slm Sağlıklı bir yaşam hayırlı günler .
Devlet kurtulmak için özelleştiyor . Yorum sizin . Sağlılarımla...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,263
Mesajlar
916,289
Kullanıcılar
450,084
Son üye
İsmail0003

Yeni konular

Geri
Üst