Yeni CNC tasarımım

hocam mdf ye bakma mdf tozdan imal edilmiş bişi :D 1.2 metre alü profilin bel vereceğini zannetmiyorum fakat aşağıdaki gibi uygulanabilir.

VR3636_4x4_cnc_router_Frame_Al_Top.jpg
 
peki bu tabladaki gibi T slotlu alu profil koysam bir önceki mesajımdaki resimdeki gibi bel vermez herhalde altında desteksiz ??
 
onu ben de biliyorum sadece hiç kullanmadığım için bir fikir yürütemedim. :D
 
Elinize sağlık güzel olmuş orta kısım profilde bel vereceğini sanmıyorum ama ne işleyeceğiniz veya ne kadar paso vereceğiniz etkileyebilir

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Alüminyum işleyecek ve motordan direk tahrik alacaksan bence 4,5nm motorun altında kullanma.Birde vidalı milin boyu 1 metre ve üzeri olacaksa kesinlikle kullanma.Çok sıkıntı yaşarsın.Zaten 2,2 ile 4,5 nm motorun sürücüleri aynıdır.Sadece motor farkını ödeyerek sistemini güçlendirmiş olursun ki aralarındaki fark 40-45 TL gibi.Triger sistem kullanacaksan iş değişir.

Triger kayışlar içinde ya 5M yada T5 çelik telli kayış kullanmalısın.Açık uçluda oluyor bunlar.T5'i tercih edersen ve sonsuz istiyorsan uçlarını kaynakla birleştiriyorlar.Ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama birleştirme olduğunu biliyorum.
 
Cok güzel görünüyor.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
 
[MENTION=284124]Foreign_Mr[/MENTION] vidalı mil 1 metreyi aşıcak niye böyle dedin ki şimdi ??
 
direk tahrik alacaksan 2,2 nm motor 1mt ve üzerini çevirmede sorun yaşatır.en az 4,5Nm olmalı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,467
Mesajlar
917,787
Kullanıcılar
450,408
Son üye
omerbehlulka

Yeni konular

Geri
Üst