Yüksek gyÜksek gerİlİm trafolari

Katılım
6 Mar 2008
Mesajlar
1
Puanları
1
YÜksek gerİlİm trafolari nedİr?ne İŞe yarar?kullanim yerlerİ nerelerdİr?ÇaliŞma prensİbİ?ÇeŞİtlerİ nelerdİr?sorularima cevap verİrmİsİnİz Şİmdİden teŞekkÜrler.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Arkadaşım sitemiz içinde zaten bu merak edip sorduğun sorunun çok net cevaplarını alabileceğin bir bölümümüz var. Bu konuyu sormadan önce burada çok iyi incelersen trafolarla ilgili olarak herşeyi bulabileceksin. Lütfen burada soru sormadan önce konu başlıklarını önce iyi inceleyim ve konuları irdeleyelim derim. Amaç bizlerde yardımlaşmak elbette fakat zaten bu sorduğun sorulan cevaplarından fazlasınında emek vererek bazı arkadaşlarım hazırlamışlar. Oralara bakarsın emin ol bulacaksın. Hayırlı çalışmalar kolay gelsin. Sevgi ve saygılarımla....
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,719
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst