TP-Link wa7210n'nin Antenini Usb Wifi'de Kullanmak... (Anten Ve Board Görselleri İçeride).

Sayın @acaroz saygılar bizden .Haklısınız. Allahtan elektronik komponent satarken aynı numarayı yapmıyorlar. Mesela ideal opampın özellikleri :D Tam bedava elektrik üretmek isteyen arkadaşlara göre :D
 
Konuyu açan arkadaşın gönderisini dağıttık biraz umarım bizi mazur görür. Aklıma da geldi şu elektrik meselesi ancak yazamadım :)))
 
Sayın @denizbay1, siz tam olarak ne yapmak istiyorsunuz. Notebook çekmediği için uzaktaki bi wifi yi yakalamak mı amaç ?
 
Evet, değerli dostum durum aynen öztlediğin gibi...

Merhaba, elinizde 7210 varsa onu repeater modunda kullanıp, notebookun yakalayamadığı gelen wifi yi 7210 ile alıp güçlendirip tekrar kablosuz olarak yayınlayabilirsiniz. Bu cihazlar özellikle dış mekanda bu işler için tasarlanmışlar. Tabi sizin bulduğunuz diğer ürünlerde aynı işi yapıyordur.
 
KAzancı yüksek antenler var, dongle ilk alırken anteni sökülebilen anteni bununla değiştirmekle mümkün, yeni akıllılarda yok ama bir önceki nesil ceplerde kapağı açınca anten yuvası var, her ikisine anten takılarak ve mümkün olduğu kadar engelsiz arazi/koşullarında iyileşme sağlanır lakin bu ilaveler de masraf başka deyişle ekmek köfte ilişkisi ;).
 
şöyle bir şey olabilir
 

Ekli dosyalar

  • 1.png
    1.png
    31.8 KB · Görüntüleme: 8
Evet, zaten repeater modunda kullanıyorum ama nedense ben bu cihazdan randıman alamadım bir türlü. 1 ay öncesine kadar İstanbul'daydım ve orada iyi iş çıkarıyordu fakat şimdi bulunduğum yerde gariptir iyi sonuç alamıyorum.
 
Ben çat pat anlıyorum diye yazlıkta iş bana yıkıldı. Repetarın yönünü acces pointe doğru cevirip wifi taraması yaptırdığınızda bağlanacağınız access pointin sinyalini minumum (yanlış hatırlamıyorsam) %30 görmelisiniz ki cihaz verimli aktarım yapabilsin.
İstanbuldaki modemle iyi çalışıp şimdi çalışmaması ayarlarda bir uyumsuzluk oldugunu gösterir. En basitinden Modemin şifrelemesi modem/acces point WPA şifreleme ile çalışıyorsa sizin repeaterda WEB tanımlıysa bağlanamazsınız gibi.
Ayarlar için tp link bir sayfa hazırlamış. Göz atmanız da fayda var.

http://www.tp-link.com.tr/products/details/TL-WA7210N.html (bu cihazın linki)
http://kolaykurulum.net/video8 (bu da kurulum videosu)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,260
Mesajlar
916,280
Kullanıcılar
450,082
Son üye
feritkvl14

Yeni konular

Geri
Üst