Tezgah testere dc 775

Tam da ben de böyle bir mutfak aydınlatması yapacaktım aklımı okumuş kadar oldunuz, tekrardan sağolun. Çok önemsenecek bir miktar değil fakat daha güçlü trafo kullandığımızda çıkışı az kullanırsak şebekeden de az akım çekmiş oluruz yani daha fazla elektrik tüketmiş olmayız dimi? Emin olmak için soruyorum. Yani 10W iş için dediğiniz gibi 30W kullanmakla 12 W adaptör kullanmak arasında sanırım fatura olarak bir fark olmaz, ama 30W sağlıklı olur.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
swicht mod pwm adaptörler yeni üretimlerdir hiç biri maximum amperde çalışmaz yani yük ne kadarsa o kadar verirler. belkide ben sadece tamirci olduğum için yanılıyor olabilirim. ama bu güne kadar hiç ölçmedim istersen sen bir dene ölç bakalım ne sonuç çıkacak. tamamen trafo olanları dersen sonuna kadar haklısın.
 
Yanıtlarınız için teşekkürler her şey kafama net oturdu diyebilirim. İki ölçü aletimin olduğu bir gelecekte test ederim. Ya da bir kör yük de işe yarayabilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…