staj

Katılım
11 Mar 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
34
ben bırıncı sınıfta okumaktayım bu yıl staj gorecegim ama tedasta ne yapmak gerekıyo hıc bır fıkrım yok ne yapmam lazım hangı konularda kendımı gelıstırmem lazım.
 
üniversiteyse stajda hiçbirşey yaptırmıyolar maalesef sadece formalitede.
 
tedaşta bir personelin yanına verirler seni. mühendiste olur teknisyen de orası şansına kalmış. personel sana ufak tefek birşeyler öğretir. vaktinin büyük kısmını çay içerek geçirirsin dersem şaşırma.kamu kurumlarında yapılacak stajlarda çok fazla birşey beklenmez aslında. staj defterine yazacaklarına gelince tedaşın dökümanlarından yararlanırsın sorun olmaz.
 
arkadas ben 4 yerde staj yaptım genelde fazla bı yararı dokunmuyor ama tedas faydalı olur senın ıcın ımzalanmıs projelerı inceleyebilirsin tesis konularında kesici ayırıcı tmş hakkında bilgileri öğrenmeye çalış trafo köşkleri hakkında mühendisten bilgi toplayabilirsin kısaca buyuk fabrıkalarda yapmaktan daha avantajlı tabı bırazda sende bitiyor olay sen sormazsan kımse sana şu şudur demiyor..
 
Bana kımse yardımcı olmadı staj defterını nasıl dolduracagım yardımcı olursanız sevınırım
 
Staj defteri doldurmak için bağlı olduğunuz okulun yönetmeliğini okumanız yeterlidir. Staj yeri için ise teknik dersleri almadan staj yapmamanızı öneririm. 3. sınıfn yazı 4. sınıfın yazı olabilir. Ben stajlardan çok şey öğrenmiştim böylelikle
 
yaptıklarını öğrendiklerini gün gün yazacaksın imzalattırcaksın. Tabi benım gibi son güne bırakınca sıkıntı olabiliyor: ne yazayım buraya, bunu da ekleyımde çok gözüksün vs vs.
 
Şahsen derimki İyi bir yerde çalış para sakın bekleme ileride anlıyacaksın. Stajdan sonra işsiz kaldığında başvuru yaparsın belki ama ne olursa olsun İşi öğrenebileceğin yerde yap ve her zaman soru sor yoksa kimse bişey öğretmez işine gelmedikten sonra ;)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,343
Mesajlar
916,839
Kullanıcılar
450,182
Son üye
sinan yeşilkurt

Yeni konular

Geri
Üst