kocamanusta
Profesyonel Üye
İnan ki öyle bir düşüncem yok. Subliminal mesajlar vermeye hiç gerek yok. Doğrular neyse bilelim.
neyi bilmek istiyorsunuz?

İnan ki öyle bir düşüncem yok. Subliminal mesajlar vermeye hiç gerek yok. Doğrular neyse bilelim.
Doğruları. Hırçın birden bire niye konuya dahil oldu? Sizin bir ilişkiniz mi var?neyi bilmek istiyorsunuz?
Doğruları. Hırçın birden bire niye konuya dahil oldu? Sizin bir ilişkiniz mi var?
X bi markanın sahteleri üzerinde konuşuyorken mevzunun yine X markasının kalite tartışmasına niye döndüyse aynı gereksizlikten hırçın mevzuuna döndü.
X markasını kolayca harcayabilenler hırçın'a niye sahip çıkmaya çalışıyor?
hırçın'la ilgili tavrım budur detay vermek istemiyorum.
Siemens kocaman bir dağdır . Biz burada akşama kadar kale surlarını döven toplar gibi Siemens i eleştirsek Siemens in kale surlarından bir taş sökebilir miyiz ? Hayır . Peki Siemens bizi ciddiye alır mı ? Hayır . Yazdıklarım sahsi fikrim . Kimse okumak , ciddiye almak konusunda da zorunlu değil .X bi markanın sahteleri üzerinde konuşuyorken mevzunun yine X markasının kalite tartışmasına niye döndüyse aynı gereksizlikten hırçın mevzuuna döndü.
X markasını kolayca harcayabilenler hırçın'a niye sahip çıkmaya çalışıyor?
hırçın'la ilgili tavrım budur detay vermek istemiyorum.
Siemens kocaman bir dağdır . Biz burada akşama kadar kale surlarını döven toplar gibi Siemens i eleştirsek Siemens in kale surlarından bir taş sökebilir miyiz ? Hayır . Peki Siemens bizi ciddiye alır mı ? Hayır . Yazdıklarım sahsi fikrim . Kimse okumak da ciddiye almak konusunda da zorunlu değil .
Hakan Hırçın da benim babamın oğlu değil. Hiçbir mecrada onun avukatlığını falan yapıyor değilim . Bu konuya - hiç alakası yokken - dahil edilmesi çok yakışıksız ve çok ayıp .