Siemens 5SV3316-6 kacak akım röle test sorunu

Doğruları. Hırçın birden bire niye konuya dahil oldu? Sizin bir ilişkiniz mi var?

X bi markanın sahteleri üzerinde konuşuyorken mevzunun yine X markasının kalite tartışmasına niye döndüyse aynı gereksizlikten hırçın mevzuuna döndü.

X markasını kolayca harcayabilenler hırçın'a niye sahip çıkmaya çalışıyor?

hırçın'la ilgili tavrım budur detay vermek istemiyorum.

X bi markanın sahteleri üzerinde konuşuyorken mevzunun yine X markasının kalite tartışmasına niye döndüyse aynı gereksizlikten hırçın mevzuuna döndü.

Çok alakalı bir örnek değil ama neyse çok zorlamanın gereği de yok. Hırçına sahip çıkıyor diye algılanıyorsam yazayım kimse umrumda değil. Belirttim O beni tanımaz ben O nu.​

Siemens kocaman bir dağdır . Biz burada akşama kadar kale surlarını döven toplar gibi Siemens i eleştirsek Siemens in kale surlarından bir taş sökebilir miyiz ? Hayır . Peki Siemens bizi ciddiye alır mı ? Hayır . Yazdıklarım sahsi fikrim . Kimse okumak , ciddiye almak konusunda da zorunlu değil .
Hakan Hırçın da benim babamın oğlu değil. Hiçbir mecrada onun avukatlığını falan yapıyor değilim . Bu konuya - hiç alakası yokken - dahil edilmesi çok yakışıksız ve çok ayıp .

Siemens kocaman bir dağdır . Biz burada akşama kadar kale surlarını döven toplar gibi Siemens i eleştirsek Siemens in kale surlarından bir taş sökebilir miyiz ? Hayır . Peki Siemens bizi ciddiye alır mı ? Hayır . Yazdıklarım sahsi fikrim . Kimse okumak da ciddiye almak konusunda da zorunlu değil .
Hakan Hırçın da benim babamın oğlu değil. Hiçbir mecrada onun avukatlığını falan yapıyor değilim . Bu konuya - hiç alakası yokken - dahil edilmesi çok yakışıksız ve çok ayıp .

yapmayın dostlar birbirimizi ciddiye aldığımız için yazışıyoruz. ben söyleyeceklerimi söyledim ve konu yeterince şirazesinden çıktı. mesajlar silinir veya kalır artık adminlerin takdiri. iyi günler dilerim.

değerli ustalarım, konuya yeterinden fazla fransızım ama sizleri okuyorum, belki bir şeyler öğrenirim diye ama hiç bir şey öğrenemedim. benim kalınlığıma verin. haydi biraz müzik, belki keyifler yerine gelir. hayat kısa hiç bir şeye değmez..

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri