Siemens 5SV3316-6 kacak akım röle test sorunu

İnternetten aldıgım Siemens 5SV3316-6 30 Ma 63 A A tipi kaçak akım rölesi baglı olmadığı enerjisiz olduğu halde test butonu çalışıyor enerji varkende nötr toprak arası kısa devre olduğunda devreyi açmakta görevini yapıyor ancak enerji olmadan test butonu çalışması normalmi sizce internetten baktığımda bazı videolarda enerji olmadan calismadigını görüyorum

Enerji olmadan derken ne kastediyorsunuz? Girişini bağladım ama çıkışını bağlamadımı mı yoksa ne girişi ne de çıkışı bağlamadımı mı?
Röle boştayken yani giriş ve çıkış bağlantıları yapılmamışken test butonuna basıyorsanız ve çalışıyorsa bu normal değil fakat girişi bağladınız ama çıkış uçları boştayken test butonuna basarsanız çalışır, bu olması gereken durumdur.

Enerji olmadan derken ne kastediyorsunuz? Girişini bağladım ama çıkışını bağlamadımı mı yoksa ne girişi ne de çıkışı bağlamadımı mı?
Röle boştayken yani giriş ve çıkış bağlantıları yapılmamışken test butonuna basıyorsanız ve çalışıyorsa bu normal değil fakat girişi bağladınız ama çıkış uçları boştayken test butonuna basarsanız çalışır, bu olması gereken durumdur.
Giriş çıkış bağlantısı ilmadığı halde evet

Adıgım site güvenilir bir yere benziyordu oysa Şalt malzemeleri ve bir çok elektrik ürünü satan ürün orjinal gibi gözüküyor ancak dediğiniz gibi sahtede olabilir ayırt etmek zor

İsmi çok bilinen firmaların ürünlerini eğer yetkili satıcılarından almayacaksanız, internetten almayı tercih ediyorsanız bu ürünler yerine ismi daha az bilinen ürünleri almanızı öneririm. Çok bilinen ürünlerin sahtesi de çok olur, az bilinen ürünlerin sahtesi de az olur.​

Son düzenleme:
Geçen gün işyerine marş kontak şalteri aldık . Hepsinden tasarruf olsun diye 1 kontağını sökmüşler . Normalde 0-1-2-3 çalışacak şalterde 1 de kontak yok . Ben mi yanlış ölçüyorum diye bir kaç tanesini kontrol ettik . Hepsinde 1 boş . Demişler ki zaten bu teyp-radyo kontağıdır her zaman . Dinlemesin lavuklar radyo ne çıkar . Ya da 2 de dinlesin .
İsmi çok bilinen firmaların ürünlerini eğer yetkileri satıcılarından almayacaksanız, internetten almayı tercih ediyorsanız bu ürünler yerine ismi daha az bilinen ürünleri almanızı öneririm. Çok bilinen ürünlerin sahtesi de çok oluyor, az bilinen ürünlerin sahtesi de az olur.​
Forza VİKO ya da SİGMA derim . Fahri baba da kesin peeehhh der .

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,563
Kullanıcılar
454,051
Son üye
yaparim

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri