Pdrive sürücü sorunu ve temsilcisi?

Analyzer

Üye
Katılım
15 May 2007
Mesajlar
192
Puanları
1
Selam,

Makineme bağlı bulunan PDrive MX Basic sürücümde, farklı motor bağladığımdan dolayı parametrelerini değiştirdim. Ancak şimdi eski motoru bağlamam gerekti ve hangi parametreleri değiştirdiğimi bulamıyorum. İşin kötüsü bir de Auto-Tuning denen hadiseyi uyguladık. (O da parametreleri karıştırdı sanırım) Eskiden mesela 2-3 ayda bir aşırı ısınmadan dolayı stop ederdi (Trip yazıp dururdu) Ancak şu an free-wheel konumunda stop etmiyor, set hızından aşağı düşüyor sonra tekrar yükseliyor. (Onu tekrar freewheel den çıkarıp trip yapacağım) Asıl sorum, bir şekilde eski parametrelere nasıl dönebilirim? Eğer mümkün değilse, bu sürücü ile çalışmış arkadaşım varsa, en uygun parametreleri nasıl yükleyebilirim? Motorum Gamak 90 kW 2450 d/d, plastik levha hattına bağlı. Operatör 1700 d/d ya çıkarıp 10 gün kesintisiz o devirde çalıştırıyor. Sürücüm :

http://download.hajtas.hu/MX_basic/pDRIVE_MX_basic_kezelesi_utasitas_EN.pdf

Analyzer
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
benim de şu sıralar pDrive multi pro ile başım belada. schneider türkiye destek vermiyor. almanya bile destek vermiyor, avusturyada üretildiğinden schneider avusturya destek veriyor bu sürücülere.
 
avusturya schnedier dan aldığım bilgilere göre pdrive donanımı altivar ile aynı, yazılımı farklı. zaten, geçen hafta yaşadığım arızada avusturyadan gelen yedek parça kutularında altivar yazıyordu.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,371
Mesajlar
917,084
Kullanıcılar
450,244
Son üye
halilsezen

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst