otomatik attan çıkma kesim makinası(pvc) arzası

touche

Üye
Katılım
23 Nis 2009
Mesajlar
8
Puanları
1
daha önce böyle bir makinada kumanda arzası yapmış arkadas varmı ??
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
220/24 v trafo yandı ve elimizde trafo olmadıgı için tekrar sipariş verdim.yarına anca gelır.taktıgımda tekrar yanarsa dıye takmaya cekınıyorum.birde adam demezmi daha önce bi elektirkçi geliyordu parmaklıyordu bi kaç yeri düzeliyordu sen kısa devre yaptırıp yaktın trafoyu diye....seviyorum kumandayı ama böyle tipler yüzünden hergecen gün soguyorum bu meslekten...muhabbet yeri gibi oldu kusura bakmayın arkadslar.pvc kapı pencere kesim işinde kullanılan böyle bir makınada arızayla ugrasan arkads varsa ltfen yazsın..
 
eger yardim istiyorsan makinani anlatman lazim. 24 volt trafoda gucu ne ? belkide gucu yetersiz? Çıkılında yada trafo onunce sigorta yoksa yanabilir. Sigortan trafo gucunden kucuk olmali. Her kosulda sigorta kullanmalisin. Arızayi çözsen bile.Kolay gelsin
 
sanıyorum senin elinde bu makinanın elektrik projesi yoktur.o halde yapman gereken şey, kumanda voltajın 24 volttur.kumanda sisteminin beslendigi sigorta değerine bak trafonun çekecegi akımdan düşük olsun ve trafo gücüde çekilecek güçten yüksek olsun,sonra trafonun sekonder (çıkış)ının baglandıgı klemenste kısa devre kontrolu yap, emin olunca trafonu bagla.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst