og. ölçümlü kompanzasyon sorunu

2009-2014 yılları arasında sayacın rs485 portundan bağlanarak TRUVA'yı çalıştırıyorduk. Bu süreçte Dağıtım işrketleri zaman zaman direnç gösteriyordu ancak sonuçta o portu kullanıma açıyorlardı.Aksi görevini kötüye kullanmak oluyordu.
2013 yılından sonra dağıtım şirketleri OG ölçümlü işletmeleri uzaktan okuyarak faturalandırmaya başlayınca TRUVA'yı optik porttan bağlantıyla çalıştırdık.
Dağıtım özelleşince şirketler sayaç okuma için personel çalıştırma maliyetinden kurtulmak için uzaktan okuma sistemlerini kullanmaya başladı. Sayaç veya uzaktan okuma arızalanmadıkça dağıtım şirketleri kimseyi göndermiyor.

Diğer devre elemanları gibi OG akım trafoları da belli bir offset değerinin üzerinde lineer çalışırlar.Düşük yük koşulunda akım trafosunun primerinden geçen akım genellikle lineer çalışma sınırının altında oluyor.
Siz aynı marka aynı model OG akım trafosu kullansanız bile aynı akım bilgisini alamayabiliyorsunuz ve farklı değerde kompanzasyon yapıyorsunuz.
Sizin OG'den kompanzasyon için koyduğunuz akım trafosu gerçekte daha sağlıklı ölçse bile fatura resmi sayaca göre kesiliyorç

Tuğrul bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ürünlerinizi inceledim kullanan iki üç firma ile de görüştüm memnun olduklarını dile getirdiler Bizde ürünleriniz ile ilgilenmekteyiz yakın zamanda ziyaretimiz gelmeyi planlıyoruz. Hoşcakalın
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,733
Kullanıcılar
449,965
Son üye
Pentium55

Yeni konular

Geri
Üst