Mach3

Merhaba bir sorum olacak...Mach 2 de start cycle işlemini dışarıdan bir ınput ile yapabilirmiyim.Bir makinede 2 eksende tutkal uygulaması yapacağım fakat mach 2 den devamlı start cycle butonuna basamadığımız için böyle bir uygulama yapmamız gerekmektedir.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
mach 3 kullanımı hakkında bilgi paylaşabilirmisiniz.......şimdiden teşekürler.....
 
clk ve dir sinyalleri ne şekilde gidiyor kontrol kartına clk adım sayısı heralde puls şeklinde mi gidiyor dir komutu nedir ne işe yarar ve nasıl çalışır bunla ilgili bilgi verirseniz bunlarıa göre pic le kontrol kartı yapıcam şimdiden teşekkürler.
 
feedrate opsion ayarlarınız çözebildinizmi
 
--------------------------------------------------------------------------------

otomasyon
İşletim sistemi olarak GNU/Linux kullanan ve PC tabanli CNC makine, robot v.b. seyler yapmak isteyen olursa ben de yardımcı olabilirim. Özgür yazılım dünyasında G kod sınırı, yazılım lisans ücreti gibi şeyler mevcut değil

merhaba, ben linüx tabanlı bir sistemde cnc çalıştırmak istiyorum, bunun için bana lpt den çıkış verebilecek bir yazılım gerekli.
 
Merhaba Sn Mehmetkose,
Mach3 le ilgili bir sorunum vardı ama size özel mesaj yazamıyorum. Kullandığım programlar, Mach3 ve usbcnc. Bunlarla nasıl senkronize edebilirim.
 
Arkadaşlar baktım ki forumda Mach3 ile ilgili bir çok konu var tek bir konuda bunları toplıyalım;
Tecrubeli ustaların sorularımız cvp verdikleri için şimdiden tşk

1: Mach3 ile Nc files'ı oluçturabiliyormuyuz yoksa extra bir cam programı yardımı ile yapmak gerekiyor(Ben mastercam de parça takım yolunu çıkardım. Simülasyonda harika ama mach3 te error veriyor direk)
Bana bunun bir yolunu gösterin....:)
hata veren dosyayi eklersen daha kolay yardimci olabiliriz sanirim.
 
Merhaba Sn Mehmetkose,
Mach3 le ilgili bir sorunum vardı ama size özel mesaj yazamıyorum. Kullandığım programlar, Mach3 ve usbcnc. Bunlarla nasıl senkronize edebilirim.

müsayitseniz telefon edebilirim size...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,371
Mesajlar
917,084
Kullanıcılar
450,244
Son üye
halilsezen

Yeni konular

Geri
Üst