Kuzey Irak mı, Libya mı?

aumat

Üye
Katılım
22 Eki 2010
Mesajlar
247
Puanları
6
Sizce Kuzey Irak Erbil mi, yoksa Libya Trablus mu çalışma açısından daha iyi yerler? Eğer birkaç yıllığına ikisinden birine gitmenize yönelik iş teklifleri olsaydı, hangisi size daha cazip gelirdi?
 
her iki yerden de türkiyeye gidiş geliş kolay ama Libya daha masraflı. Erbil K.Irak'ta, bölgenin dışına çıkayım gezeyim diye birşey çok tehlikeli, ama Libya güvenlik açısından daha iyi.
 
ben libyada çalışıyorummmm:)))
 
kardeşim parasını bılmıyorum ama kzey ırak çok guvenlidir ve baya yoğrun bir iş var giden çok yakın bir arkadaşım var baya yuksek bir potansıyeli var bence libyanın parası k.ıraktan çok ıyı değilsen k.ırak tercih et derim
 
Libyayı Tercih ederdim , daha güvenli gibi geliyor k. ırak'a göre
 
Libya'yı daha çok tavsiye ederim.
Tabi risk her yerde var unutmayın eğer senin ömrün bitti ise orada da burada da gelir.

O yüzden şöyle düşün sen oralara gitmezsen başkaları isimleri farklı memleketleri farklı insanlar gidecektir.

İyi çalışmalar
 
kuzey Irakta suleymaniyenin iyi olduğunu söylüyorlar bana, ama oralarda pek dışarı çıkamıyorsun sanırım. Libyanın o güzelliği var.serbestsin, ha şu var irak özellikle... her iki ülkedede sosyal aktivitelerin olduğu söylenemez A sosyal olacaksın yani, kendiniz bir şeyler yaratmalısınız. Buralar para biriktirmek için çok ideal. Ben irakı bilmiyorumama ikisi arasındaki tercihte sana gerçekten parası iyi ise Libya derim. Ben ibyadayım numaram var aşağıda gelirsende yardımcı olmaya çalıırım.
 
ben lıbyadayım sosyal olanaklar yok ama ıyı para bırıktırırrsın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,246
Mesajlar
916,158
Kullanıcılar
450,054
Son üye
Kupra040822

Yeni konular

Geri
Üst