Elektrik Projelendirme

Cevabınız ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. yalnız şunu açıkça belirtmek isterim ki bu devirde dürüst çalışmak sorun maalesef. Dağıtım şirketinde taşeronluk yaptım 7-8 ay kadar ENH üzerine bir çok proje gerçekleştirdim fakat sağolsunlar hiç yardımcı olmadılar :)
.. ne gibi yardımcı olmadılar.?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
.. ne gibi yardımcı olmadılar.?
Şu an ki belirtmiş olduğum konu ile ilgili yardım alamadım. ENH ayrı, Güç talebi iç tesisat vs. ayrı ayrı bölümler olduğu için. Bakım-Onarım, Yapım işleri yani... Bana örnek ENH projesi verildi çünkü istenilen format tamamen kuruma ait olmalı fakat yapım işleri için bilgi almak istediğimde veya diğer projeler ile ilgili maalesef olmadı.
 
Siz proje işine başladığınızda dağıtım şirketinin ilgili birimindeki personel ile zaten muhatap olacaksınız. Onlarda sizin hatalarla dolu projelerinizi geri çevirecekler, ister istemez size doğruları anlatacaklar. Evet yoldan rastgele geçene arşivden dosya örneği verecek değiller. Bu işi yapacak veya yapmaya başlayacak kişi artık rastgele bir kişi olmaktan çıkıyor. Tabi her zaman her yerde insan faktörü diye bir şey var. Anlatmaya çalıştığım yardımlaşma onların insanlığı ile ilgili olduğu kadar sizinde insanlığınızla ilgilidir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst