Güvenlik Kamera Sistemi Hakkında Fikir İstiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 07Osman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güncelleme,
Ürün üreticisinin talimatları doğrultusunda alarm kurulumunu tekrar yaptım, şu an tam istediğim gibi.

Benim yaptığım: Ben klasik alarm ayarları, video algılama, hareket algılama şeklinde ilerlemiştim. Youtubede anlatımlarda da bu şekildeydi.

Olması gereken: Kayıt cihazının AI platformundan kameraya duyarlı yani kameranın kendi AI özelliği üzerinden hareket algılama, insan şeklinde yapınca istediğim şekilde oldu şimdi. Bunun için Dahua markası özelinde kameranınzda WizSense ve SMD (Smart Motion Detected) özelliği olmalı.

Arkadaşımda da Dahua'nın bir ahd sistem cihazı var. Hem hareket hem smd (insan, araç)'yı açınca hareket ayarı resim çekmiyor! Bu konuda da smd ayar sayfasında zaten bir uyarı mevcut.

Peki aynı konu üzerinden bir soru daha gelsin o zaman. Mevcut AI platformu üzerindeki belirlediğim saatlerdeki alarm bildirim özelliğim devam ederken;

Diyelim ki geçmişteki bir kaydı izleyeceğim. Kameralar 24 saat kayıt yapıyorlar. Bahçeme giren birisi olmuş ve ben bunun gün boyu hangi saatte olduğunu bilmiyorum. 24 saatlik görüntüyü tek tek mi izleyeceğim. Ben bazı kayıt cihazlarında gördüm, adamlar kayıtları izlerken diyelim ki mavi şerit şeklinde zaman çizelgesi devam ederken hareket olan kısımlar kırmızı yada turuncu şekilde kendini belli ediyor.

Bu şekilde olması için nasıl bir ayar yapmam lazım ?

Forum istatistikleri

Konular
133,385
Kullanıcılar
459,241
Son üye
uasertan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri