Elektrik pano işimi yoksa ups mi?

kralonur

Üye
Katılım
12 Ağu 2010
Mesajlar
10
Puanları
1
Arkadaşlar hepinize iyi günler, ben yeni mezun elektrik elektronik mühendisiyim. 2 hafta önce kesintisiz güç kaynağı yapan bi firmayla anlaştım ancak firma çok büyük diğil. 10 kişi çalışıoruz. Dün de elektrik pano işi yapan bir fabrikdadan teklif aldım.Pano işi yapan fabrika büyük bir kuruluş sayılır.kurumsal bir yer. Ara da kaldım acaba UPS işine devam mı ediyim yoksa elektrik pano işinde ve kurumsal bir yerden mi başlıyayım? Çalışma şartları aşağı yukarı aynı (maaş çalışma zamanları) yardımcı olursanız sevinirim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
ben sektörünüzden değilim ama küçük işletmede farkınızı ortaya koyabilirseniz daha kolay yükselirsiniz mesela patrondan sonra siz gelirsiniz ama büyük işletmelerde patronunuzu ayda bir ya görürsünüz ya görmezsiniz ve sizin tüm farkınızı başarınızı altında çalıştığınız şef/müdür kendine mal eder..ve siz hep rutinde kalırsınız.. yükselişiniz de yavaş olur.. tabi sektörde uzun zamandır çalışan ve deneyimli arkadaşların düşünceleri de önemli..
 
bence ups sektörü oturmuş durumda hemen hemen aynı tekloji kullanılıyor
büyük işletmelerde herzaman yeni gelişen bir teknoloji vardır

ya nasib 6 cı hiissinize kulak verin

hayat herzaman iyisini getirmesi dileğiyle başarılar.
 
ups sektorunde kalın derım kurumsal bır sırket olabılır ama arkadasın dedıgı gıbı kucuk sırkette yukselmek daha kolaydır
 
bende ups şirketini düşünün derim pano yapan taşeron firmalar yoğunlukta yaklaşık 1 yıl taşeronluk yaptım işin kaymağını kurumsal firmalar yiyor fakat size birşey kalmaz.Yükselme konusuda var tabi eğer gemi sektörü ise hiç bulaşma derim.bir yerde senden 10 tane varsa orada değerin pek fazla olmaz küçük firmada tek olmak vazgeçilmez demiyorum ama tecrübe zamanla o safhaya getirir.
 
farklı sektörler. hangi iş sizi daha memnun edecekse o işe yönelin derim. severek çalışmadıktan sonra kurumsal olması, küçük olması bir şeyi değiştirmez.
 
1 yıldır pano imalatı yapan bir firmada çalışıyorum. işimden hiçte memnun değilim. ofiste proje çizip teklif hazırlıyorum. çalıştığım firmada piyasada isim yapmış bir firma ama ne yalan söyleyeyim hiç işimden memnun değilim. incik boncuk sayıyorsunuz. bir boncuk gözünüzden kaçsın başınıza bir dünya dert açıyor. ayrıca mühendis olmanız yada ilkokul mezunu olmanız bir şey ifade etmiyor. önemli olan büyük projelerin altında başarıyla kalkabilmenizdir. ben şahsen size ups ile devam etmenizi tavsiye ederim. elektronik işi herşeyden daha iyidir hocam. benden sana tavsiye...
 
Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim .. Kararımı verdim pano işine girmeyi düşünüyorum.. Hayırlısı olur inş.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,863
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst