Elektrik malzemeleri satan firmada çalışmak kariyer için uygun mudur ?

hrmnn

Üye
Katılım
31 Ağu 2021
Mesajlar
17
Puanları
1
22 yaşındayım, Meslek Lisesi Endüstriyel Otomasyon bölümünden mezun oldum daha sonra meslek yüksekokulunda mekatronik bölümünü bitirdim. herkesin bildiği alman firmasında Bakım onarım kısmında lise ve üniversite stajımı tamamladım üniversite uzun dönem stajımı otomasyon makineleri üreten bir firmada otomasyon teknikeri olarak tamamladım. 2023 sonunda askere gideceğim askere gidene kadar kurumsal firmalara elektrik malzemeleri satan bir firmada işe başlayacağım. mesleki olarak beni geliştirir mi yoksa daha iyi yerler mi bulmalıyım, tek bulabildiğim yer burası askerliğimi yapmadığım için diğer görüştüğüm firmalar biraz bana soğuk davrandı mülakatlarım kötü geçti. ?
 
Tabi ki biraz geliştirir. Piyasayı öğrenir. Malzemeleri tanır nasıl anıldığı, tedarik süreçlerinin nasıl işlediğini, ticaretin bazı boyutlarını öğrenme şansınız olur. Otomasyon malzemesi satmıyor olsanız bile fayda söz konusudur. Üstelik boş durmaktan iyidir. Biraz para kazanırsınız. Biraz da çevre edinirsiniz.
 
her işte en önemli şeylerden biri çevredir işi iyi bildikten sonra bilginizi satacak çevreniz olmalı askere kadar kendinizi geliştirecek uygulama şirketinde iş bulmanız zor bu işte çalışırken uygulama firmalarıylada tanışırsınız askerden geldikten sonra tanıştığınız bu firmaların birinde kendinizi geliştirebilirsiniz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,555
Kullanıcılar
449,916
Son üye
adil.degirmenci

Yeni konular

Geri
Üst