Cofaso 6,1 ( E - Plan 6,1 ) >Türkçe & Sorunlar Buraya !!!

Sayın zeybek,

şifre tamamı le cofaso (küçük harf) olmalıdır.

cadsaopaulo
 
arkadalım cofasa gayet şugar bir program ama ben bir türlü cıktı alamıyorum cizdigim projeler bilgisayarda kalıyor bi aydınlatırsan sevinirim?
 
arkadaşım cofasa gayet şugar bir program ama ben bir türlü cıktı alamıyorum cizdigim projeler bilgisayarda kalıyor bi aydınlatırsan sevinirim?
 
konu ile ilgili yerlere baktım ama cofaso"yu linux (pardus] altında çalıştırmak mümkün mü.eğer mümkünse nasıl yapılır.bu soruların cevaplarını bulamadım.inşallah birilerinin dikkatini çeker.
 
Sayın ufur,

içinde olduğun projenin ismini soldaki proje ağacından tıkla ve ana menüden Proje menüsü altında Yazdır alt menüsünü seç, ekrana bir PDF dosyası açılacak, şimdi çıktını alabilirsin.

Daha fazla bilgi verirsen yarımcı olurum.

cadsaopaulo
 
ya arkadaşım konuyla alakalı degil ama burasıda cevaap bölümü ama soruyu nereye yazacagımı bilmiyorum? cofaso da projeyi cizdikten sonra cıktı alamıyorum yazıcı hazır degil diye mesaj veriyor .ama yazıcım acık başka yerden cıktı alabiliyorum.herhangibi bir yerde ayarı varmı yardımcı olursanız sevinirim
 
cadsaopaulo pdf olarak görüyorum yazdır dediğim zaman yazııcı ayarları geliyo daha sonra yazdır dediğimde yazıcı hazırmı diye hata mesajı veriyo yazıcı ayarlarımda herhangi bi sorun yok
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,805
Kullanıcılar
449,984
Son üye
riki35

Yeni konular

Geri
Üst