3.Notbuk Ödüllü Proje Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volcanoos

Katılımcı Üye
Katılım
20 Ara 2007
Mesajlar
2,532
Puanları
56

Cofaso programını ve eğitim videolarını linklerden indirebilirsiniz. Özellikle eğitim videolarında programın Türkçe anlatımı bulunduğu için bu videoları mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz

Cofaso Eğitim Videolarını indirmek için tıklayınız...

Cofaso Programı, Malzeme kütüphaneleri, PanoSembolleri, Çizgi sembolünü indirmek için tıklayınız...

Ayrıca programla ilgili farklı bir sorununuz olursa linkten de yardım alabilirsiniz;
https://www.kontrolkalemi.com/forum...amlari/9259-cofaso-61-e-plan-61-gtturkce.html

Yarışmaya katılma şartları ;

- Yarışma 10 sorudan ibarettir. Yarışma süresi 15 gündür projelerinizi 15 Temmuz 2009 Saat 00.00 a kadar konuya ekleyebilirsiniz Yarışmaya katılabilmek için üstteki linklerden cofaso programını indiriniz.

- Bu yarışma soru-cevap şeklinde düzenlenmiştir. Tüm sorular ve açıklamaları ekte verilen winrar dosyanın içerisindeki 3uncuYarismaSorulari.xml dosyasının cofaso'ya okunmasından sonra ayrı ayrı verilmiştir.

Ekte bulunan dosyayı indirdikten sonra ;
1.3uncuYarisma.zip dosyasını direkt C: sürücüsü altına açınız. (masaüstü vb. yere kaydetmeyiniz)
2.C:\3uncuYarisma isimli bir dizin oluşacaktır
3.cofaso'yu çalıştırın
4.Ana menü + Proje + Proje import + C:\3uncuYarisma\ dizininden
3uncuYarismaSorulari.xml dosyasını bularak Open + Next + Oku ile okuyun.


- Yarışmada en erken bitiren kazanır kuralı yoktur! Son saate kadar katılan tüm yarışmacılar aynı şansa sahiptirler. En fazla doğru cevabı veren üyeler yarışmayı kazanacaktır. En fazla doğru cevabı veren üyeler 2 den fazla olursa projelerdeki estetik, görünüm gibi seçeneklere göre eleme yapılacaktır.

- Birbirinin aynısı veya birbirinden esinlenerek çizim hazırlanmaması ve kopya çekmenin önünü almak için, hazırladığınız her cevabı konuya eklemeden önce, mutlaka winrar ile rar dosyası halinde şifreleyerek konuya, şifreyi ise kimseyle paylaşmadan kullanıcı adını belirterek [email protected] adresine gönderiniz.

- Göndereceğiniz çizimleri sonradan değiştirme gibi bir şansınız olmayacaktır, bunun için konuya eklemeden önce son kontrollerinizi dikkatlice yapınız.

- Yarışma sonuçları cofaso ile düzenlenmek zorundadır. Yabancı sistemlerde düzenlenip, herhangi bir şekilde cofaso'ya aktarılan cevaplar kabul edilmeyecektir.

- Yarışmada en çok puanı alan 2 kişi Lenovo, S9 Ideapad Atom N270-1.6GHZ-1024MB DDR2 160GB 8.9" 1.3CAM-BT-WXPHOME Netbook kazanacaktır.
 

Ekli dosyalar

  • 3uncuYarisma.zip
    2.2 MB · Görüntüleme: 211
İlk defa duydum Cofasoyu ama çok istiyorum yarışmaya katılmak. Videolarını indiriyorum şu an. Öğrenicem önce.. Yolum uzun =) Ama çok pis hırs yaptım =)

Herkese başarılar dilerim.
 
Merhaba Arkadaşlar.


Sayın Yöneticiler ve Mert Bilgi İşlem Yetkilileri.

Yarışmanın başlığına bakacak olursak (3.Netbook Ödüllü Proje*Yarışması)
başlıktan anladığım en iyi projeci arkadaşımıza ödül verilicek.Yani Yarışmanın konusu en iyi proje çizen arkadaşı seçmek.Fakat sizin yaptığınız en iyi cofaso proğramını kim kullanır kim biliyor kim öğrenmek istiyor.

Bu yarışmanın altında yatan en büyük hedef cofaso proğramını insanlara öğretmek ve aşılamak.Buna saygı duyuyorum.Ama bu şekilde yapılmaması gerekir bence.Zaten Mert Bilgi İşlemdeki arkadaşlar öğrenmek isteyen herkeze yeterince yardımda bulunuyor.

Saygılarımla.
life_2834
 
bu iş benim işim diyorum başka bişey demiorum ben bu programın kitabını yazdım be

___

life 2834 burda amaç bir kurumu ve bir emeği eleştirmek değil eğer sen milliyetçi biriysen bu insanlara destek vermen gerekir. Senin dininden ve halkından olmayan kurum ve kişilerin ürünlerini kullanarak ekmek yiyorsun eğer Türkiye cumhuriyeti hala bişeyler yapamıyor ise mühendisleri hala yurt dışına gitmek istiyorsa dönüp kendimize bakmamız gerekir. Burdan çıkaracağın derste şudur ki senin gibi meslektaş larımız oldukça biz hiç bir halt yapamayız...
 
arkadaşlar seviyeyi düşürmeden devam edin

yoksa müdahale etmek zorunda kalıcaz
 
arkadaşlar bencede lütfen her ne sebeple olursa olsun bu tarz bir yarışma veya ilgi çeken davranışların meslektaşlarımıza çok şey katacaktır
ben geçen yıldan beri bu siteyi bir şekilde fırsat buldukça takip ediyorum birçok sorumada cevap bulabiliyorum herkese bu vesile ile teşekkür ederim .

çok çalışmamız gerekir çok....
 
ttengin' Alıntı:
life 2834 burda amaç bir kurumu ve bir emeği eleştirmek değil eğer sen milliyetçi biriysen bu insanlara destek vermen gerekir. Senin dininden ve halkından olmayan kurum ve kişilerin ürünlerini kullanarak ekmek yiyorsun eğer Türkiye cumhuriyeti hala bişeyler yapamıyor ise mühendisleri hala yurt dışına gitmek istiyorsa dönüp kendimize bakmamız gerekir. Burdan çıkaracağın derste şudur ki senin gibi meslektaş larımız oldukça biz hiç bir halt yapamayız...


Bu yazdıklarınla benim yazdığım konun hiç bir alakası yok.Konuyu anlamadan yazma.Ben Burda yapılan işe yanlış diyorum.Proje yarışması ise projeye önem verin hangi araçla yapıldığına değil.Zaten sorulan sorularında projecilikle bir alakası yok cofaso proğramıyla alakası var.İnsanların yada kurumların yaptığı işle alakalı yapılan yanlış bir yorum söyle bana bir kelime söyle.Ne alaka şimdi milliyetçilikle.Yurt dışına gitmek isteyen mühendisler varsa banane ben kendime ve yetiştireceğim gelecek brakarım ben gitmedim yurtdışına çocuklarımda gitmeyecek.benim çocuklarımında çocukları gitmeyecek.
 
arkadaşlar ben bu programı kuramıyorum java hatası verıyor dedıklerını yapıyorum ama olmuyor bir cözüm bulamadım yardım edermısınız.
 
Sayın electro18,

Mert Bilgi'nin sitesinden patch dosyasını indirip kurun. Ayrıca sağ alt köşede trafik lambası yeşil olarak yanıyor mu?

cadsaopaulo
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst