CCTV Sistemi Önerisi

Lalalogize

Üye
Katılım
14 Eki 2009
Mesajlar
6
Puanları
1
Arkadaşlar başta iyi akşamlar ben iş saha mi ve iş sahamdaki bütün her şeyi kamera ile görmek ostiyorum,şimdi size sormak istediğim 2 merkezden izlemeli olacak yalnız bu merkezlere en uzak kamera 1 km bunun için fiber kablo mu kullanilmasi gerekiyor yoksa çat6 yeterli mi o mesafe için , birde bir merkezden diğer merkeze görüntüyü nasıl aktaracağız teşekkürler şimdiden
 
Merhaba ben kemer country projesinde 1800 mt mesafede güvenlik kamerasından RG 11 kablo ile görüntü aldım. RG 11 koaksiyel kablo ile kamerayı yerinden besleyerek uzun mesafelerde görüntü alabilirsin yada belirttiğin gibi video balun sistemi ile cat6 kablo çekerek 2000 metreye kadar kamera görüntüsü almam mümkün ( kamera beslemesi altına adaptör takılarak yapılacak ve aktif video balun sistemi kullanacaksın.)
Fiber optik ile de kamera görüntüsünü almam mümkün fakat işin maliyet boyutu önemli. Fiber optik sistemde converter kullanman gerekiyor analog kamera görüntüsünü fibere çevirmen için. Bu konvertırlarda maliyeti arttıracaktır. Fiber sistemi düşünürseniz analog kamera yerine network kamera kullanman daha iyi olur.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,215
Mesajlar
915,872
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst