atv31

forramazan

Üye
Katılım
19 Şub 2009
Mesajlar
22
Puanları
1
Yaş
54
slm arkdaşlar.bir tavuk çifliği panosunda sıcaklık kontrol cihazı ile birlikte çalışan atv31 5.5 kw hız kontrol cihazı var bu çiflikte 3 tane 0.75 kw gücünde fan birde 1.1 kw gücünde fan havalandırma için olay şu bu 3adet olan 0.75 kw fanlar çalışırken sorun yok 1..1 kw fanı devreye alınca manyetik salterle 5...10 dakika çalıştıktan sonra atv31 de ocf hatası veriyor kullanma klavuzuna baktım set ve drc parametreleri hatalı yazıyor acaba hangi parametreler hatalı hepsi fabrika ayarlarında duruyor.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekürler.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Toplamda çektiğin akımı ampermetre ile bir ölç.
Cihaza fazla yükleniyor olmayasın.
Akım normalse OPF hata açıklamasını oku.
Ayrıca orada yazıyor OPL açıklamasını oku.
İstersen OPL ayarını denildiği gibi ayarla.
 
kullanım kılavuzuanımda değil ama, ocf parametresi, aşırı akım hatası olması lazım. motorunuzun bağlantılarını ve sarımlarını kontrol edin. kısa devre veya kopukluk olabilir.
ikinci olarak da cihazın akım limiti düşük olarak ayarlanmıştır. kontrol etmenizde fayda var.

hayırlı çalışmalar diliyorum...
 
ocf arızası aşırı akım çektiğinizi gösteriyor. anladığım kadarıyla 1.1 kw motoru diğer motorlar çalıştıktan sonra devreye alıyorsunuz. öncelikle bütün motorları aynı anda devreye almayı deneyin ve aynı sorunla karşılaşırsanız set menüsünde acc değerini arttırın tahminime göre çalışılan frekans değerine bir anda yük sokulunca aşırı akım arızası veriyor.
 
max akım ayarını bir koontrol et arkaşım toplam akımları yaklaşık 3.5 kw lık br gücün var ona göre bir akım değeri ayarla arakaşım
 
tek bir sürücü ile birden fazla motor çalıştırıyorsan yapman gerken şunlar ıth parametresini motorların toplam çekeceği akım değerini gir her motora ayrı ayrı termik bağla ve en önemlisi DRC menüsünden UFT parametresini L konumuna al yani bu parametre paralel bağlanan motorlar ve özel motorlar çalışma konumunu belirler bu parametre çok önemli problemin muhtemelen çözülecektir.
 
Koary arkadaşımın dediği gibi ocf aşırı akım hatası. ıtH değerini çekilen amper değerine göre ayarlayabilirsin. eğer sorun devam ederse 1.1kWlık motorunu kontrol etmeni öneririm.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,245
Mesajlar
916,144
Kullanıcılar
450,052
Son üye
Fatihkaya00

Yeni konular

Geri
Üst