Airfel Klimam beni çıldırtmak üzere

kartın epromunu bulman lazım yanı ıcındekı yazılımını :( herkezde bulamazsın malesef ama ıstanbulda bulunacak yerler war
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Arkadaşlar yaklaşık 5 sene önce airfel marka 12 bin btu'luk duvar tipi bir klima aldık. Modeli AS12-3004S Klimamız geçen sene ağustos ayına kadar hiçbir arıza vermiyordu hatta en son akşam çalıştırmıştık. Şabah ise klima'nın kırmızı ışığı yanmasına rağmen hiçbir şekilde klima ne kumandadan ne de klimanın üzerindeki butondan açılmıyordu. O kırmızı ışık hep sabit duruyordu. Garantisi de bitti. Klimayı söküp elektronik kart'ı çıkarttım. Klima elektronik kartı tamiri yapan bir yere götürdüm ama kartı yapamamış. Dediğine göre kartın işlemcisi mi eprom'umu ne bozukmuş onunda programı ellerinde yokmuş. O yüzden kartın yenisini almanız lazım dedi. Bu kartı tamir etmenin başka yolları yok mudur? Resim eklememe site izin vermiyor ben de aşağıya resimlerini link olarak ekliyorum.

https://i.kontrolkalemi.com/1/c0u72.jpg

https://i.kontrolkalemi.com/1/c0udp.jpg

https://i.kontrolkalemi.com/1/nm9bt.jpg

https://i.kontrolkalemi.com/1/nm9f7.jpg

https://i.kontrolkalemi.com/1/nm9h0.jpg

https://i.kontrolkalemi.com/1/nm9hw.jpg



merhaba..
uğraşırım diyorsan orjinal kart bulursun ama astarı yüzünden pahalıya gelir.Eski airfelciler şimdi daikinci oldu bunu da düşün. yani stok ve fiyatlarda değişim mutlaka olmuştur.

piyasada üniversal kartlar var,arkadaşların tavsiyesine bende katılıyorum .sorunu pratik ve ucuz yoldan halledebilirsin.

kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,253
Mesajlar
916,240
Kullanıcılar
450,073
Son üye
DİCLEEE

Yeni konular

Geri
Üst